Bridge EF bouwt zestig stands tijdens Hall Of Frames

Wederom toverde Bridge Event Facilities loods 1 van De Loods in Nijkerk om tot een optiek-beursvloer. Op 31 januari en 1 februari 2016 vond Hall Of Frames plaats, waar Bridge EF tientallen standaard stands bouwde en een aantal grotere stands. Opticiens vanuit het hele land kwamen naar Nijkerk om inkopen te doen voor het nieuwe seizoen.

Standaard stands Trussconstructie | stand Essilor
Net als vorige editie werd er door de organisatie voor het polystretch standconcept gekozen. Het polystretch standconcept is op verschillende manieren in te zetten. Bij Hall of Frames waren de stands 5m x 3,5m (breedte x diepte) met een zwarte molton achterwand, de zijwanden waren paarse polystretch doeken. De stands werden ingericht met 6 witte designer stoelen, 2 lage witte brugtafels, 2 hoge witte burgtafels en een banner van 2.00 x 1.50. 

Stand Essilor
Met een oppervlakte van bijna 100 m2 had Essilor een opvallende stand op Hall of Frames. Een trussconstuctie vormde het dak van de stand, die ditmaal niet op poten stond maar in de lucht hing door middel van motorkabels. Twee geprinte banners fungeerden als achterwand; een aluminium standwand en wit spaghettidoek werden ingezet als zijwanden. De inrichting van de stand werd gecombineerd door Bridge EF en Essilor. Zo plaatste Bridge verschillende bar/balie delen, brugtafels, krukken, stoelen, etaleerkubussen, loungeset en een frisdrankkoeler. Bovendien werd er een halfhoge, halve cirkel-wand geplaatst voor de presentatie van de Nautilus 3D bril.

Bekijk hier de sfeerimpressie!