Succesvolle beursdagen op Centrop Sales

Op 31 januari en 1 februari vond Centrop Sales voorjaar 2016 plaats, waar opticiens zich laten informeren over de nieuwste trends en/of ontwikkelingen bovendien is er de gelegenheid om in te kopen voor het nieuwe seizoen. Elk voor- en najaar organiseert Het Centrop de optiekbeurs Centrop Sales in de Loods in Nijkerk, deze is toegankelijk voor alle zelfstandige opticiens. Naast de Centrop Sales, vindt in de Loods ook Hall of Frames plaats; waar Bridge Event Facilities de totaalleverancier is. 

Optiek beurs Centrop | Hall of Frames

14 merken met op maat gemaakte stands
Veertien merken, veertien verschillende wensen, veertien verschillende looks; Bridge EF ging de uitdaging aan. Trailers vol aan meubilair en techniek reden af en aan tussen Schijndel en Nijkerk. Transport werd gecombineerd en kosten werden bespaard. Drie dagen lang bouwden vast personeel en freelancers aan Centrop Sales. Er werd tapijt en laminaat gelegd, verhoogde vloeren aangebracht, banners opgehangen, meubilair geplaatst, HQI's en par ETC spots afgesteld, LCD-schermen gemonteerd, projectoren afgesteld, eyecatchers bevestigd, spaghetti doeken gereed gemaakt en een pantry van Alu Vision gebouwd. 

 

Gecombineerde stand
‚ÄčDrie merken in één stand op 70 m2 dat is voor Bridge EF geen probleem! Eyevinci, EyeFactory en Jill Marketing Group deelden de oppervlakte van de stand. Door een aangepaste trussconstructie en de verschillende banners hield de stand een open karakter maar bleef de scheiding tussen de merken zichtbaar. Bridge Event Facilities legde een groen èn wit tapijt, plaatste etaleerkubussen, statafels, lounge cubes, hing o.a. een projector verticaal op aan truss. 

Klik hier voor meer foto's