Twee stands door Bridge EF tijdens ISE 2016

Ieder jaar opnieuw wordt op de ISE (Integrated Systems Europe) door meer dan 750 standhouders, de nieuwste technologische services en producten tentoongesteld. Met dit jaar bijna 66.000 bezoekers is de beurs inmiddels 's werelds grootste beurs in AV, systeem integratie en communicatie geworden. 

Bridge Event Facilities bouwde voor klanten als AG Neovo en Misco met acht mannen, verspreidt over drie dagen, twee stands.

AG Neovostandbouw beurs ISE
Om de stand van AG Neovo goed georganiseerd te realiseren, zijn de schermen van Neovo voorafgaand aan de beurs naar Bridge EF gekomen. Door de complexiteit van transport in en rondom de RAI is de vracht gecombineerd door wachttijden te laten verdwijnen. Om meer diepte te verwezenlijken werd een verhoogde vloer aangelegd en werden er 3D letters geproduceerd voor aan de standwand. Bridge Event Facilities plaatste Alu Vision wanden van zo'n 9 meter breed en creëerde hiermee ook opbergruimte, evenzeer zorgde Bridge voor de elektra. Bovendien installeerde Bridge EF de inrichting; er werden 5 etaleerkubussen, 2 brugtafels en een iKiosk geplaatst.

Misco
Voor Misco bouwde Bridge EF een stand van 16m2. De basis werd gelegd door een trussconstructie van vier meter hoog en dienden drie banners als standwanden. Ook de inrichting werd door Bridge EF compleet verzorgt, Bridge plaatste design meubilair; een brugtafel, vier LEM krukken en een etaleerkubus die tevens gebruikt werd als opslag. Om meer aandacht naar de stand te trekken werd er een eyecatcher opgehangen met het logo van Misco.