NCC, Bridge's grootste productie óóit

Elke twee jaar stoomt Bridge Event Facilities zichzelf klaar voor het Nederlands Contactlens Congres (NCC). In 2016 is het de grootste productie óóit in de geschiedenis van Bridge EF, de geschiedenis die in 2016 terug gaat tot 30(!) jaar geleden. Sinds 2008 is Bridge betrokken bij het NCC, wat dit jaar alweer de vijfde editie maakte! 2016 is het jaar waar alle records gebroken werden.

Even terug in de tijd..
Met een organisatie uit de industrie is een succesformule al snel gecreëerd. Vakmensen als Hans Kloes, Marco van Beusekom, Alex Lamse, Marco Stolk, Bruno Crepain en Pieter Bas Kampmeinert hebben het NCC tot een toonaangevend evenement gemaakt, waarbij mede door social media het NCC over de wereld is gegaan.

  • 2006 Eerste editie van NCC, een beurs met vooral Nederlandse bezoekers
  • 2008 Eerste editie waar Bridge EF een rol speelde, ook deze editie is er alleen een expo
  • 2010 Allereerste editie met congres
  • 2012 Compleet uitverkocht
  • 2014 Volledig concept, compleet uitverkocht, 1400 unieke bezoekers
  • 2016 Wederom compleet uitverkocht, 1800 unieke bezoekers, 34 sessies, 6 workshops, 63 sprekers van over de hele wereld èn een feestavond

Bridge Event Facilities als one-stop shopTotaalleverancier voor event facilities | Standbouw op maat | Green Go Communicatie
Het NCC is een modelvoorbeeld van hoe Bridge EF kan fungeren als totaalleveranciers van alle event facilities. Het team ontlast u graag van alle zorgen die komen kijken bij het faciliteren van uw event! Zo denkt Bridge EF graag met u mee, bijvoorbeeld om wachturen van de standhouders te verminderen, is er zaterdag een tijdschema gemaakt die ervoor zorgt dat elke standhouder een half uur te tijd heeft om de promotiematerialen naar binnen te brengen. Logistiek Tijdens NCC 2016 verzorgde Bridge-EF niet alleen de AV techniek in de seminar ruimte en congrestechniek in de plenaire zaal maar ook de registratiebalies, pipe & drape, signing op het terrein, tribunes, standbouw van de congresstands, de inrichting van de congresstands, de techniek en DJ gear op de expoborrel en de techniek van het standhoudersfeest.

Groot, groter, allergrootst
Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof is een enorm complex wat als handicap met zich meebrengt dat het werken met portofoons niet mogelijk is. Door middel van een nieuw technisch hoogstandje ‘Green Go’ heeft het team van Bridge EF toch onderling kunnen communiceren. Zonder dat het in de zaal te merken is, zoals dat zou zijn wanneer je met telefonisch contact zou werken.

Expo
In de Kempenhal van de KoningshAluVision Standconcept | Standbouw | Bridge Event Facilitiesof bouwde Bridge EF zo'n 29 stands, allen met andere afmetingen, wensen en budgetten. Zo pakte Procornea uit met een compleet nieuwe stand; buiten werd naar binnen gehaald. Er werd een gezellig terras gecreëerd met AluVision standwanden die fungeerden als buitengevel van een optiekzaak. Het centrale punt was het NCC Info Point, waar Bridge Event Facilities voor het eerst met haar Aluvision bar/baliedeel pronkte.

Foyers
De Gender, Meierij, Holland en Limburg foyer hadden allen verschillende functies, waar de Meijerijfoyer dienst deed als lounge-area, was er in een andere foyer een Experience Centre. De Experience Centre kwam tot stand door middel van het nieuwe AluVision standconcept.