Sligro Jubilarissen '16

Op vrijdag 15 april vond wederom de Jubilarissenavond van Sligro Food Group plaats, Sligro Veghel ontving maar liefst 300 jubilarissen en hun partners. Sligro besteedt veel aandacht aan haar jubilarissen, elk jaar wordt dit groots gevierd met een diner en diverse optredens. Eén van de hoogtepunten van de avond was het optreden van Xander de Buisonjé.

Entree & ontvangstzaal
Bridge Event Facilities verzorgde alle techniek op deze feestelijke avond met het thema 'Ik hou van Holland'. De entree werd voorzien van accu LED-spots. In de ontvangstzaal en dinerzaal werd rondom pipe & drape gezet om een afscheiding te creëren. Bovendien lichtte Bridge EF de dessertbuffetten uit met splinternieuwe Elation Opti Tri LED parren en verzorgde overige sfeerverlichting. De LED parren zijn perfect in te zetten om buffetten uit te lichten aangezien er talloze kleurtemperaturen in te stellen met hoge precisie.

Dinerzaal
De dinerzaal werd volledig aangekleed in een 'ik hou van Holland' stijl. Bridge Event Facilities bouwde twee podia voor de verschillende optredens en speeches, waarvan één podium een draaiplateau besloeg. Verder werden er LED lichtbollen opgehangen om de sfeer te versterken, net als de frameless frames waarop een Razorlite LED de kleuraccenten verzorgde. Om ervoor te zorgen dat alle gasten het programma goed mee konden maken, waren er vier projectieschermen geplaatst die live-beelden en 'ik hou van holland' sfeerbeelden uitzonden daarbij werd door middel van een twitterfontein tweets van gasten over het feest getoond.

Klik hier voor meer foto's