De Kick-Off van het nieuwe seizoen

Bij Bridge Event Facilities is het nieuwe seizoen van start gegaan met het evenement de Optical Kick-Off in de Event Lounge te Brussel. De zomervakantie amper achter de rug maar met blik op een ontzettend drukke maand popelde team Bridge EF om weer aan de slag te gaan. Op 4 september 2016 vond alweer de zestiende editie plaats van de Kick-Off, die overigens ieder half jaar zich voordoet. De nieuwste collecties van een aantal grote spelers binnen de optiekwereld (Charmant, Luxottica, Marchon, Menrad, Marcolin, Williame Optics en Zeiss) werden tentoongesteld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Charmant, Marchon en Marcolin hebben Bridge Event Facilities ingeschakeld om hun stand in te richten en/of te bouwen. Voor Marchon heeft Bridge EF zo'n 92 m2 tapijt gelegd, een floorcovering breekt de ruimte en creëert hierdoor sfeer. Een 'brandingcorner' werd geplaatst voor een informeel gesprek, ingericht met peesdoek in frameless frames, uitgelicht door HQI's. En uiteraard werden woontrends ook doorgevoerd in de stand, zo mocht de retro lamp Robe patt 2013 niet ontbreken. De merken 'Dragon' en 'Marni' werden extra onder de aandacht gebracht door middel van AluVision standwanden met twee panelen en één geprint doek. De inrichting bestond uit 6 LEM krukken wit, 2 brugtafelbladen en 4 Ladenkasten van Marchon zelf die Bridge EF plaatste en in de opslag heeft staan.

Bij de stand van Marcolin creëerde Bridge EF een Presswall middels een trussconstructie en een bestaande banner. Bovendien plaatste Bridge Event Facilities 11 etaleerkubussen met glazen kap en bracht hierop aan twee kanten stickers aan. Daarbij plaatste het team ook zestien displays om de brillen op tentoon te stellen; 6 brillendisplays die op zichzelf staan en 10 wanddisplays.

Voor Charmant plaatste Bridge Event Facilities 6 wanddisplays met daarin distex doek met de merknamen.