'Techniek? Help!' Training met experts van Bridge Event Facilities

Audiovisuele middelen op de juiste manier inzetten gemakkelijk? Juist niet! Technische voorzieningen hebben een grote invloed op de sfeer en uitstraling van een evenement. 

Effectivents organiseert daarom op 7 november 2016 de training 'Techniek? Help!', waarbij onze experts op het gebied van audiovisuele techniek aanwezig zijn. Tijdens deze dag willen we deelnemers alles leren over het inzetten van de juiste audiovisuele middelen.  

Technische voorzieningen zijn de drager van de boodschap die je wilt overbrengen. Bovendien hebben een grote invloed op de sfeer en uitstraling. Dit zorgt ervoor dat  audiovisuele middelen een belangrijk onderdeel zijn van elk event. Maar hoe maak je de beste keuze voor het event dat je organiseert?  

Grip op techniek in één dag
Deze training is voor eventmanagers die ook graag de techniek managen. Deze eendaagse training slaat een brug tussen eventmanagers en technici. Wat komt er tijdens deze training aan bod? 

  • Krijg inzicht in de mogelijkheden en leer daardoor betere keuzes te maken voor de gewenste geluidsinstallatie en microfoons, de inzet van de meest effectieve ondersteunende projectie, de gewenste (sfeer)verlichting en interactie bevorderende nieuwtjes. 
  • Leer offertes van technische partners beter te lezen en voorstellen goed in te schatten, waardoor je het budget gerichter en bewuster kunt inzetten en je je onderhandelingspositie versterkt. 
  • Verbeter de communicatie tussen eventmanagers, sprekers en techniek. De foutgevoeligheid zal aanzienlijk afnemen met een ‘strakke’ productie tot gevolg. Denk aan compatibiliteit van apparatuur en bestanden, een technisch draaiboek en podiumdoorloop. 

Kosten
De kosten voor deze training bedragen € 495 (exclusief BTW, inclusief lunch, drankjes en naslagwerk). 

Meer informatie en inschrijven