Gastronomie 2016

Op maandag 7 november en dinsdag 8 november vond de jaarlijkse vakbeurs 'Gastronomie' plaats, in 2016 is dit alweer de 14de keer dat deze georganiseerd werd. De vakbeurs richt zich op het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie, dus ook de culinaire top is aanwezig.

Gastronomie
Deze vakbeurs staat helemaal in het teken van hoogwaardige producten, wat maakt dat zo'n 4000 gerichte bezoekers de beurs bijwonen. Deze bezoekers kunnen, letterlijk en figuurlijk, van de nieuwste producten en innovaties proeven va 150 exposanten uit binnen- en buitenland. Dit jaar maakten de professionals kennis met een vernieuwde beurs, zo werden de Gault&Millau Awards en Fine Food Professional uitgereikt. Maar ook waren er nieuwe (begeleide) activiteiten tussen bezoekers en standhouders zoals speed-dating.

Sligro Food Group
Waar Sligro Food Group vorig jaar nog met een basisconstructie van truss naar deze beurs ging, is er dit jaar gekozen voor een stand van AluVision mèt pantry. De standwanden van peesdoek zijn zo'n tweeënhalve meter hoog, behalve de dakconstructie die een imponerende hoogte van vier meter heeft! Door de juiste belichting was dit een echte eyecatcher op de beurs, het inspiratieblad 'Exclusief' moest namelijk alle aandacht krijgen in de stand. Bovendien legde Bridge Event Facilities een laminaatvloer en verzorgde de inrichting. LEM krukken werden geplaatst en de etaleerkubussen met glazen kap bestickerde het team van Bridge EF. De brugtafels zijn een speciaal ontwerp voor Sligro en staan bij Bridge EF in het magazijn opgeslagen.

Bekijk hier onze aftermovie!