Feestelijke start van onderzoekscentrum TU/E en TNO

Op woensdag 7 december vond het event The Next Generation of 3D Printing plaats.

"Het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven en de afdeling Additive Manufacturing van TNO in Eindhoven bundelen de krachten op het gebied van 3D-print apparatuur in het gezamenlijk AMSYSTEMS Center. TNO en TU/e gaan de innovatieprogramma’s op dit terrein integreren, R&D faciliteiten delen en gezamenlijk experts opleiden. De focus zal liggen op het ontwikkelen van productieapparatuur voor het 3D-printen van slimme producten die uit meerdere materialen bestaan, zoals bijvoorbeeld elektronica, hightech onderdelen en sterk gepersonaliseerde zaken als tanden & kiezen, schoenzolen, geprint voedsel en farmaceutische producten (2016, TNO). "

Bridge Event Facilities verzorgde 8 polystretch stands, congrestechniek, posterwanden, onthullingsdoek, tapijt, vloerstickers en de garderobe.

Polystretch stands
De stands werden per vier gekoppeld en waren zo'n 3.00m x 2.00m. Een wit polystretch driehoek fungeert als afscheiding tussen de verschillende stands. Ook leverde Bridge Event Facilities eventuele AV materialen zoals laptops en LCD schermen. De inrichting bestond uit brugtafels, LEM krukken en etaleerkubussen met glazen kap.

Posterwanden
Het modulaire standbouw systeem AluVision leende zich perfect voor de posterwanden. Vier wanden van twee meter breed werden geplaatst en LED spots zorgden ervoor dat de posters goed tot zijn recht kwamen.

Aftermovie
Blijf onze website, YouTube kanaal en Facebook in de gaten houden om als eerste de aftermovie te bekijken.