Kerstsferen op het Winter Event van Igepa

Op donderdagmiddag 8 december nodigde Igepa Nederland haar klanten van de afdeling signing uit voor het eindejaarsevenement 'Igepa Kerstmarkt'. Deze middag waren er onder andere presentaties over ontwikkelingen uit de branche, demonstraties van de nieuwste machines en onder genot van winterse hapjes werd er bijgepraat met vakgenoten.

Lezingenzaal
Op het gebied van projectietechniek, plaatste Bridge Event Facilities onder andere een projectiescherm van 4.25m x 2.49m en een meekijkscherm op het podium. Daarnaast zorgde Bridge EF ervoor dat de sprekers goed verstaanbaar waren in de gehele zaal en dat het geluid uit een natuurlijke richting kwam. Qua belichting was er zaallicht voor de sfeer (decoratie licht) en functioneel licht op het podium gericht. Pipe & drape werd ingezet om een nette afwerking te maken en de ruimte te verkleinen. Als inrichting werd er gekozen voor de budget vriendelijke kuipstoel.

Showroom
In de showroom speelde achtergrondmuziek en werden omroepen goed verstaanbaar gemaakt door het team van Bridge EF. Als laatste plaatste Bridge accu LED spots voor strijklicht, statafels, een buffet voor de catering en garderobe rekken.