Nieuwjaarsevenementen in Veghel en Odiliapeel

Bridge Event Facilities trapt het nieuwe jaar af met verschillende nieuwjaarsevenementen in de omgeving. Op maandag 9 januari 2017 was het eerste evenement van Bridge Event Facilities, het Nieuwjaarsevent bij VanDerLande.

Bridge Event Facilities bouwde 12 m2 podium met negen meter aan pipe & drape voor een goede afscheiding van het evenement. Om voor alle 1200 gasten de sprekers goed zichtbaar en duidelijk hoorbaar te maken, ging het team van Bridge EF de hoogte in. Bridge Event Facilities maakte gebruik van de spanten op locatie aan de Vanderlandelaan, door middel van rigging werden de sprekers goed uitgelicht en verstaanbaar gemaakt voor het hele publiek.

Een dag later, op 10 januari werd bij Peka Kroef met de medewerkers het glas geheven op het nieuwe jaar onder het genot van een hapje. Ook spraken financieel directeur Henry Ermers, en productie directeur Ron van Vonderen de medewerkers toe. Bridge Event Facilities zorgde voor geluid, plaatste een projectiescherm en meekijkscherm voor op het podium. Die voorzien werd van front- en tegenlicht en LED-spots deden dienst als strijklicht op de geplaatste achterwand plus belichting van de banners.