Walhalla voor gastronomie professionals

Naast de Horecava is er traditiegetrouw nog een vakbeurs in de RAI, een vakbeurs voor wijnprofessionals en horeca: Wine Professional. Het exclusieve wijn- en 'fine food' evenement werd dit jaar voor de 15de keer georganiseerd door The Wine & Food Association. De beurs staat drie dagen lang in het teken van kwaliteitswijnen en gastronomische producten; presentaties, proeverijen, masterclasses en wijn-spijssessies.

Sligro op Wine Professional
De hoekstand van 24 m2 had een achterwand van het modulaire standbouw systeem: AluVision. In de hoek is een pantry geplaatst met afsluitbare deur. De standwanden kregen peesdoeken en de deur werd voorzien van een sticker, deze werden de wens van Sligro bedrukt. De standvloer werd voorzien van een laminaatvloer met houtmotief en werd afgewerkt met een aluminium afwerkrand. Om de stand goed en gelijkmatig te verlichten werden bovenop de AluVision wanden HQI lampen geplaatst.

Inrichting
Ook de inrichting van de stand was volledig in handen van Bridge Event Facilities. Zo plaatste het team twee brugtafels op sta-hoogte, twaalf witte LEM krukken, drie etaleerkubussen met glazen kap en een hoekbalie met twee koelingen. De etaleerkubussen en balie werden bestickerd. Ook werden er in de stand twee LCD-schermen bevestigd en werden aangestuurd door een laptop.