Bridge EF bouwt 11 creatieve stands op Centrop Sales

Tweemaal per jaar vindt de grootste optiekbeurs van Nederland plaats, een combinatie van Centrop Sales en Hall of Frames. Op zondag 5 en maandag 6 februari 2017 kwamen honderd leveranciers samen op zo'n 10.000 m2 in de Loods te Nijkerk. Door de twee verschillende beurzen te combineren krijgt de vakopticien een totaalbeeld van de nieuwste trends. De Centrop Sales vertegenwoordigt alle Centrop contractleveranciers, zij krijgen de vrijheid om op eigen manier hun merken te tonen. Op Hall of Frames zijn de stands gestandaardiseerd. 

Aan creativiteit geen gebrek
Elf merken, elf verschillende wensen, aan creativiteit ontbrak het absoluut niet. Zo plaatste Bridge Event Facilities bij Luxottica verticale schermen, bij Marchon een verhoogde vloer en bestelde het team speciale tape met houtreliëf om kabels weg te werken. Benieuwd naar het resultaat? 

Gloednieuwe stand voor Marcolin
Deze editie had Marcolin een stand van zestig vierkante meter waar Bridge Event Facilities een nieuw ontwerp voor mocht maken. Een gitzwarte standwand van vier meter hoog vormt de basis en de eyecatcher van de stand. Door middel van het modulaire standbouwsysteem AluVision werd de constructie vormgegeven: de standwanden, het plafond en de pantry. Marcolin investeerde daarnaast ook in splinternieuwe ladekasten en een balie, die voorzien de Marcolin Identity kregen. Vervolgens plaatste Bridge EF etaleerkubussen met glazen kap en de inmiddels welbekende brugtafels. De Hay About A Stool krukken zijn nieuw in de verhuur.


Bekijk de sfeerimpressie