'De toekomst voor ogen'

Op zondag 12 februari en maandag 13 februari vond het congres met het thema 'De toekomst voor ogen' plaats van de Optometristen Vereniging Nederland (OVN) in het 1931 Congrescentrum Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De vereniging maakt zich hard voor de belangen van de optometristen die zijn aangesloten. Met het thema vat de OVN de aspecten samen die aan bod kwamen tijdens het congres: relevante ontwikkelingen, kern van het vak en de toegevoegde waarde van de optometrie in de oogzorg. Het congres was een groot succes met meer dan 1000 aanwezige deelnemers.

Twintig verschillende stands
Het 1931 Congrescentrum is slechts 20 km verwijderd van onze magazijnen, dat maakte de klus een thuiswedstrijd. In één dag werden er door het team van Bridge Event Facilities meer dan twintig stands gebouwd, alle met verschillende oppervlakten, hoogtes en standbouw systemen. Zo is het modulaire standbouw systeem AluVision meerdere keren ingezet en zijn er wederom polystretch stands gebouwd. 

Sommige standhouders kozen voor de bestaande vloer van de congreslocatie 1931 Congrescentrum Brabanthallen, maar Bridge EF heeft bij stands ook vloerbedekking en laminaat gelegd. Half ronde AluVision balies maar ook lange, rechte AluVision balies en houten balies werden geplaatst. Standhouders bestelden art-deco stoelen, vierkant witte krukken, LEM krukken en art-deco krukken. Maar ook op audiovisueel gebied verzorgde Bridge Event Facilities het een en ander in de stands, zo werden er verschillende LCD-schermen geplaatst. Maar ook werd er een set-up geïnstalleerd die ervoor zorgde dat bezoekers een presentatie konden volgen zonder dat ze last hadden van het geluid op de beursvloer en de beursvloer geen last had van het geluid van de presentatie.

Congreszalen
Naast de bouw en inrichting van de congresstands was Bridge Event Facilities ook verantwoordelijk voor de techniek in de verschillende congreszalen. De hele dag waren er techneuten ter beschikking voor ondersteuning van de sprekers en moderatoren. Tevens plaatste het team van Bridge EF banners en katheders.

Tijdens het congres zijn er onder andere foto's gemaakt door Bridge Event Facilities. Benieuwd? Klik hier!

Bekijk hier de aftermovie!