4 redenen om voor modulaire standbouw te kiezen

Het Nieuwegein Business Centre organiseerde voor de tweede keer haar relatie-evenement 'NBC Experience'. Er werd kennis gemaakt met nieuwe innovaties en ontwikkelingen rondom het NBC. Lees hier een uitgebreid verslag

Verschillende standbouwsystemen
Bridge Event Facilities verzorgde verschillende standconcepten; polystretchstands en stands gebouwd met het modulaire standbouwsysteem 'AluVision'. Een modulair standbouwsysteem leent zich erg goed voor een snelle op- en afbouw. Het is een kwestie van het plaatsen van de frames, ze aan elkaar bevestigen, verstevigen, voorzien van wanden en belichten. Bridge Event Facilities regelt ook uw drukwerk en inrichting, zo bent u compleet ontzorgt tijdens een beurs.

De voordelen op een rijtje:

1. Huren, kopen of een combinatie!
Wat wilt u nog meer dan een super flexibel standbouwsysteem? Een stand van AluVision kunt u kopen, huren of combinaties daarvan. Uw campagne op geprinte doeken in gehuurde frames bijvoorbeeld. Of een meer budget-proof oplossing: frames en panelen huren met en uw corporate identity uitstralen door middel van stickers met uw logo. 

2. Eenvoudig
Het modulaire standbouwsysteem is vrij gemakkelijk op te bouwen, ook als u niet technisch bent. De frames worden verbonden door middel van een schroefverbinding. Op de frames bevestigt u panelen of klikt u met gemak peesdoeken in de frames.

3. Duurzaam
Alle modules zijn opnieuw te configureren en te gebruiken waardoor AluVision een ecologisch verantwoorde keuze is. Daarnaast zijn de transportkosten bij dit modulair standbouwsysteem gunstiger dan bij traditionelere systemen. Bovendien kunt u in plaats van stickers op panelen kiezen voor peesdoek, wat u keer op keer kunt gebruiken en niet gelijk bij het afval achterblijft. 

4. Veel keuzevrijheid
Met een modulair standbouwsysteem heeft u ontzettend veel keuzes, hierdoor kunt u uw creativiteit volledig de vrije loop laten gaan. Voor (bijna) ieder idee heeft AluVison wel een oplossing.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Of wilt u inspiratie opdoen?