Stand voor Layertec op Rapid Pro

Op 7, 8 en 9 maart werd er kennis gemaakt met de nieuwste innovaties op het gebied van 3D-printing, prototyping en additive manufacturing tijdens de vakbeurs Rapid Pro in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Een scala aan designers, ontwerpbureaus, productontwikkelaars, kennisinstellingen en apparatuur- en softwareleveranciers exposeerden deze drie dagen, bovendien waren er nationale èn internationale sprekers.

Layertec is een leverancier van 3D-printers naast de verkoop van hun producten, geeft Layertec ook advies op het gebied van aanschaf van 3D-printers. 

Bridge Event Facilities mocht een stand voor dit bedrijf bouwen tijdens Rapid Pro in Veldhoven. Het NH Koningshof is op slechts een half uur afstand gelegen van onze magazijnen, dit maakt het Koningshof een echte thuiswedstrijd voor het team van Bridge EF.

Het team bouwde een stand van achttien vierkante meter met AluVision kaders en peesdoeken. Peesdoeken zijn erg duurzaam en dus meerdere malen inzetbaar, zo ook de zijwand van Layertec die al als zijwand diende tijdens de kunststoffenbeurs in september 2016. Door het zorgvuldig op te slaan in onze magazijnen is het mogelijk peesdoeken veelvuldig in te zetten.

Een eiken laminaatvloer werd gelegd en de inrichting werd geplaatst. Layertec koos voor een witte brugtafel met drie LEM krukken en drie etaleerkubussen met glazen kap, die een sticker met de corporate identity van Layertec kregen.

Elation Opti Tri White II
De stand is verlicht met zes Elation LED spots Opti Tri White II deze spot is een LED-par waarbij de kleurtemperatuur vrij aan te passen is. Door de verstelbare kleurtemperatuur is er voor elke toepassing de juiste tint beschikbaar; van koud wit en warm wit tot amber. Bovendien zijn de LEDs honderd procent dimbaar. Perfect inzetbaar om een buffet uit te lichten bijvoorbeeld of de juiste sfeer te creëren in een stand. Een dubbele ophangbeugel maakt het mogelijk om de Opti Tri White II ook op de vloer te gebruiken.