Gezellig Druk Op Relatiedag Bridge

20 augustus 2013, Voltaweg 10 Bridge Event Facilities

De klanten barbecue op 20 augustus van Bridge Event Facilities was succesvol verlopen, helaas waren niet alle klanten aanwezig. De klanten die aanwezig waren hebben kunnen genieten van een hout gestookte barbecue waardoor het extra lekker was, ook viel het aperitief erg in de smaak.

Bij binnenkomst werden de klanten ontvangen door René Verbruggen, waarna een rondleiding volgde. Als eerste werd het hoofdkantoor gepresenteerd (het brein van Bridge-EF). Medewerker Costa presenteerde op computerschermen zijn 3D ontwerpen die hij gemaakt heeft met het programma WYSIWYG. Daarna werden de klanten door het goed gestructureerde magazijn rondgeleid wat omgebouwd was tot heuse showroom. Op het einde van de rondleiding konden relaties kennismaken met partners van Bridge-EF. In de congresstands gaven Ivoets en CreativeCreation uitleg over hun diensten en de samenwerking met Bridge. 

Eindelijk buiten beland was het tijd voor een hapje en een drankje. Hier hield René Verbruggen een speech, waarbij hij al zijn klanten bedankte voor de fijne samenwerking en de website lanceerde.
Hierna was de barbecue geopend!