Feestelijke avond bij Sligro Food Group

Op vrijdag 7 april vond het jaarlijkse feest voor alle jubilarissen van Sligro Food Group plaats. Zoals elke editie werd er groot uitgepakt met een heerlijk diner en veel entertainment bestaande uit: goochelaars, drum acts, enzovoorts; met dit jaar werd de grootse afsluiting: Guus Meeuwis! Bridge Event Facilities was verantwoordelijk voor de techniek en (voor een deel) inrichting bij de entree en ontvangst- en dinerzaal.

AluVision entreetunnel
Voor de eerste keer werd een entreetunnel van AluVision gebouwd, afgewerkt met hoogglans zwarte panelen en foto's op peesdoek. Door verlichting op spanningsrail kwamen de drie foto's van zes vierkante meter van diverse typisch Nederlandse kustlandschappen tot leven. 

Ontvangst- en dinerzaal
In de ontvangstzaal verzorgde Bridge Event Facilities de afscheiding van de dinerzaal door middel van pipe & drape en de verlichting van de verschillende buffetten. In de dinerzaal werden twee podia gebouwd en voorzien van functioneel en decoratief licht. Op het midden podium werd ook gezorgd voor laaghangende rook. Bovendien hingen er door de zaal diverse LEDbollen. Met behulp van projectie konden de optredens door alle jubilarissen en zijn/haar partner goed gevolgd worden. En er was de gehele avond een medewerker van Bridge Event Facilities aan het filmen voor een spetterende aftermovie. 

Bekijk hier de foto's!