BOVAG congres in De Loods Nijkerk

Op 1 oktober werd in De Loods Nijkerk het BOVAG congres georganiseerd. Communicatiebron was verantwoordelijk voor de organisatie van ditcongres en schakelde Bridge Event Facilities in voor de realisatie van techniek en inrichting.
 

De wens van de klant was: een dag thema (goed zichtbaar), widescreen projectie, alles goed te volgen voor alle bezoekers, geheel goed verzorgd en strak afgewerkt, alle bezoekers zo dicht mogelijk bij het podium.
 

De oplossing van Bridge: een centraal podium zwart afgewerkt met het thema beletterd op het podium, de ruimte verkleind met theatergordijnen in truss en aan pipe & drape systemen. Een widescreen projectie van 9.00 x 3.00 m rondom afgewerkt met spaghetty koordgordijnen, gekleurd met ledverlichting. Het thema van deze dag is ook m.b.v. profielspots geprojecteerd op voile theatergordijnen. In samenspraak met De Loods is gekozen voor een opstelling van stoelen en tribunes.
 

Het technisch team van de showdag bestond uit 10 technici, gezamenlijk zorgden zij voor schakelen van de live beelden, presentaties en filmpjes; daarnaast werd ook de bediening vanlicht, special effects en geluid door ons eigen team verzorgd.
 

Om het geheel budgettair betaalbaar te houden is gebruik gemaakt van bestuurbare dome camera's, dat is gunstig voor de personeelskosten van een congres omdat 1 technicus meerdere camera's kan bedienen. 
 

Geluid, licht en special effects behoren tot de eigen disciplines van Bridge. Daarnaast heeft Bridge ook podium, laminaatvloeren, frameless frames en meubels in het eigen magazijn. Onze eigen deco medewerkers zorgen voor een strakke afwerking, belettering en printwerk.
 

Kortom, het one stop shop concept is in deze productie optimaal benut.