Bridge-EF Faciliteert Congres 5x Beter In Radio Kootwijk

Radio Kootwijk - 22 juni 2015

Op maandag 22 juni vond het jaarlijkse congres 5x Beter van Metaalunie plaats, ditmaal in Radio Kootwijk. Deze locatie was voorheen een zenderpark dat de belangrijkste communicatieverbinding met Nederlands-Indië vormde. Deze industriële locatie, midden in beschermd natuurgebied, vormde een prachtig decor voor het congres dat het thema ‘Als je niet luistert wordt het straks vanzelf stil’ bedroeg. 


Het congres ging over het oplopen van gehoorschade wanneer men de oren niet goed beschermt tegen schadelijk geluid op de werkvloer. Een van de sprekers tijdens het evenement was Henkjan Smits, ex-jurylid van onder andere Idols en X-Factor. Hij heeft zelf aan de lijve ondervonden welke gevolgen gehoorschade kan hebben. Tijdens het congres kregen de bezoekers banaantjes, die refereerde naar de opmerking ‘Heb je een banaan in je oor?’. Daarna konden zij tijdens de lunch genieten van een worstje, dat aansloot bij de opmerking ‘Of je worst lust?’
 

Bridge Event Facilities heeft een Lagerhuis opstelling opgebouwd voor het evenement. De tribunes bestonden uit podiumonderdelen, waardoor de spreker zich makkelijk tussen het publiek kon bewegen om bezoekers te interviewen. In het midden van de Lagerhuis opstelling stond een tafel met metalen onderdelen waaraan de sprekers discussies voerde over de onderwerpen. Tijdens deze discussies werd er ook dieper ingegaan op de gestelde vragen. Het publiek kon namelijk tijdens het congres vragen beantwoorden en de resultaten hiervan werden vervolgens op het scherm geprojecteerd.

 

Bridge Event Facilities heeft het gehele congres gefaciliteerd. Zo zorgde zij voor de aankleding van de locatie en de congrestechniek. Tijdens het congres gaf zij de sprekers technische ondersteuning en projecteerde zij live de beelden op het scherm waardoor iedereen alles goed kon volgen. Door vooraf de locatie goed te verkennen en deze te combineren met de wensen van de klant is er een mooie omgeving gecreëerd voor het congres. De industriële stijl van het pand bleef aanwezig maar de focus van de bezoekers lag volledig op het congres. Daarnaast heeft Bridge-EF creatief ingespeeld op het feit dat het evenement plaatsvond op de eerste etage, waardoor er geen complicaties hebben plaatsvonden met het naar boven brengen van de materialen. Bridge Event Facilities kijkt terug op een strak project op een mooie locatie met wederom een fijne samenwerking.  

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.