Een Seminarruimte Mag Tegenwoordig Niet Meer Ontbreken Tijdens Uw Evenement

Heeft u al eens overwogen om een seminar te organiseren tijdens uw evenement? 
Een seminar is een bijeenkomst waarbij kennis wordt gedeeld door deskundigen, vaak tijdens een zakelijk evenement of een beurs. Dit gebeurt meestal door middel van een workshop of lezing en het trekt vaak veel (nieuwe) bezoekers aan. Een seminar is daarom ook niet meer weg te denken tijdens een zakelijk event. Bridge Event Facilities is gespecialiseerd in het opbouwen van een omgeving waarin een professionele seminar gegeven kan worden. 

Vaak is het door de drukte, bijvoorbeeld tijdens een beurs of bedrijfsfeest, lastig om een ideaal podium te creëren waar in alle rust een seminar gegeven kan worden. Door de ervaring die Bridge Event Facilities heeft opgedaan met het bouwen van seminarruimtes tijdens evenementen is dit voor haar geen enkel probleem. Door slim te werken met theaterdoeken, podia, licht, geluid en technische ondersteuning weet zij altijd de perfect omgeving voor een seminar op te bouwen. Hierdoor is er nauwelijks tot geen afleiding van buitenaf, waardoor bezoekers gefocust kunnen blijven tijdens de lezing of workshop.
De opstelling bepaalt voor een groot deel de sfeer en impressie van de lezing of workshop die wordt gegeven. Door voor een bijpassende opstelling te kiezen raken bezoekers meer betrokken bij de seminar die gegeven wordt. Wilt u het interactief houden? Of wilt juist alleen een boodschap overbrengen? Voor iedere seminar is er een bijpassende opstelling, zo bieden wij onder andere de volgende opstellingen aan:       

- Boksring opstelling - Cabaret opstelling
- Carré-opstelling - In the round opstelling
- Lagerhuis opstelling - Panorama opstelling
- Theateropstelling - U-Vorm opstelling

Ook de ondersteuning die een spreker nodig heeft kan Bridge Event Facilities faciliteren. Naast de beeldschermen en/of projectietechnieken die nodig zijn voor de presentaties kan zij ook het licht en geluid verzorgen tijdens zijn of haar presentatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op.

‚ÄčUitvoering Boksring Opstelling