ADI Global Expo 2015

Afgelopen week draaide het bij Bridge Event Facilities om de verzorging van de ADI Global Expo. De Expo, die op donderdag 21 mei plaatsvond, stond in het teken van beveiliging- en laagspanningsproducten. In de 41 stands die door Bridge-EF waren opgebouwd, werden allerlei verschillende nieuwe tools getoond op het gebied van beveiliging. Bezoekers konden de nieuwe technieken zien en uitproberen en ze konden met vragen terecht bij de productfabrikanten. 

Naast de 41 stands zijn er ook de twee showcaseruimtes gefaciliteerd door Bridge-EF. In de eerste showcaseruimte werd de beveiliging van een datacenter gepresenteerd. Door de geprinte wanden leek het net of de bezoeker zich in een datacenter bevond. Deze beleving werd nog meer benadrukt doordat de bezoekers de stand betraden via een echte deur. In het datacenter was een control room nagebootst, waarin bezoekers konden zien wat er mogelijk was met de nieuwe beveiligingsapparatuur. Zo was er een dome camera,  die bestond uit vier camera’s waardoor vier gangen tegelijk op één scherm zichtbaar waren. Doordat er techniek voor de wand opgehangen moest worden, heeft Bridge-EF als creatieve oplossing een truss met een houten paneel achter de wand geplaatst. Showcaseruimte: Datacenter

In de tweede showcaseruimte werd de beveiliging van een textielwinkel gepresenteerd. Op de wanden waren kledingrekken geprint. Om de winkel te betreden moesten bezoekers door de beveiligingspoortjes, net als in een echte winkel. In de ruimte hingen ook camera’s die het bezoekersgedrag registreerden. Zij registreerden bijvoorbeeld hoeveel bezoekers zich waar en wanneer in de ruimte bevonden. Een zelfde soort camera hing ook bij de entree. Deze telde het aantal bezoekers van de beurs. Door het meubilair, de laminaatvloer, de techniek en de decoratie was er een echte textielwinkel gecreëerd op de ADI Global Expo.

De theoretische uitleg over de showcases werd gegeven in twee seminarruimtes. De wanden bestonden uit pipe and drape waarop licht werd geprojecteerd. Tegen de wand stond een LCD-scherm van 70 inch waarop de presentatie werd gegeven. Door de combinatie van licht, pipe and drape en de omvang van de seminarruimtes werd een intieme sfeer gecreëerd.  Dit zorgde er voor dat bezoekers de seminars geconcentreerd konden volgen.

Showcaseruimte: Textielwinkel

Tijdens de opbouw van de stands heeft Bridge Event Facilities op basis van de tekeningen van de opdrachtgever alle cat kabels opgehangen. Hierdoor kon het montageteam van ADI direct aan de slag en liepen de twee planningen niet door elkaar. Dit kostte minder tijd en hierdoor werden kosten bespaard. Daarnaast zorgde Bridge-EF als extra service er voor dat alle leveringen die binnenkwamen voor de standhouders bij de stand werden geplaatst. Hierdoor hoefden standhouders zich hier niet over te bekommeren en konden ze zich volledig focussen op de andere voorbereidingen.

Bridge Event Facilities kijkt terug op een mooi project en een mooie samenwerking. Door de samenwerking, de strakke voorbereiding en het ervaren personeel is alles perfect verlopen!

Bekijk hier meer foto's.

Seminarruimte ADI Global    ‚Äč