Terugblik op september

Hoewel we pas in de derde week van september zitten, kan Bridge Event Facilities nu al terugblikken op een zeer succesvolle maand. Iedereen die daar zijn of haar steentje aan bijgedragen heeft, willen we daarvoor bedanken! Het was een maand waar we in de hele Benelux èn Frankrijk zijn geweest voor diverse projecten. Zie hieronder een kort overzicht.

3 september: Kick-Off
Traditiegetrouw, opende voor Bridge Event Facilities het nieuwe standbouwseizoen met de Optical Kick-Off in Brussels Expo Paleis 10. Zeven merken exposeerde haar gloednieuwe collecties aan het publiek. Van deze merken bouwde Bridge EF zes stands, bijna de complete beursvloer! Het was voor ons wederom een eer om voor Charmant, Luxottica, Marchon, Menrad, Marcolin en Williame Optics iets moois neer te zetten. Bijna alle merken kozen voor de luxere uitstraling van een AluVision stand.

Marchon Kick Off
 

4 september: VanderLande
Maandagochtend stuurde Bridge EF een team aan geluids- en videospecialisten naar VanderLande voor een toespraak. Meer dan tien LCD-schermen en projectieschermen van acht en vier meter breed moesten eraan te pas komen om voor het publiek de sprekers goed zichtbaar te maken. 

Townhall VanderLande

10 & 11 september: Hall Of Frames
Tweemaal per jaar verzorgt Bridge Event Facilities de volledige beursvloer van Hall Of Frames. Deze editie bouwde een team 76 standaard stands met een standaard inrichting en banner. Ook standhouders met speciale wensen werden op hun wenken bediend. Het merk Essilor had een eigen, indrukwekkende stand; inclusief formule 1 wagen! Houd de website in de gaten voor de foto's.

10 & 11 september: Centrop Sales
Op Centrop Sales tonen de grote leveranciers hun nieuwe merken. Voor Charmant, Eyevinci, Hoya Seiko, Jill Marketing, Luxottica, Marchon, Marcolin, Menrad, Omax Essilor, OWP en Pajuk bouwde Bridge Event Facilities unieke stands. Een compleet verslag en de foto's verschijnen binnenkort op onze website!

12 - 15 september: Trouw Nutrition
In Zuid-Frankrijk vond SPACE plaats, "de internationale, gemoedelijke vakbeurs voor iedereen die iets te maken heeft met de veeteeltsector" (SPACE, 2017). Een gloednieuw standontwerp werd daar voor Trouw Nutrition gebouwd over 46 vierkante meter standvloer en nog 6 vierkante meter pantry. Ook werd voor het eerst onze nieuwe balie Bar-B geplaatst. Houd onze website in de gaten voor een uitgebreid verslag!

14 - 16 september: Igepa Select
Tijdens Igepa Select in Essen leert de bezoeker het volledige assortiment van Igepa kennen. Leveranciers presenteren hun machines, software en media, bovendien kunnen bezoekers zich ook vermaken met diverse activiteiten. Bridge Event Facilities bouwde een stand met typisch Nederlandse look!

17 - 18 september: Sealskin
Tijdens The Sealskin Innovation Show presenteerde Sealskin alle nieuwe innovaties op gebied van badkamers. Het Fata Morgana Paleis in de Efteling werd omgetoverd tot innovatiecentrum. Een uitgebreid verslag volgt nog op onze site!

18 september: Sligro
Sligro Almelo werd maandenlang verbouwd en op maandag 18 september officieel geopend. Bridge Event Facilities verzorgde dit op technisch gebied. Zoals gewoonlijk stond de opening in het teken van proeverijen, interessante masterclasses door lokale horecahelden, outdoor cooking, foodtrucks en meer. 

20 - 21 september: Qlik
Op de jaarlijkse Big Data Expo staat kennisdeling en innovatie op gebied van data in de online wereld centraal. Qlik kon daar niet ontbreken. Bridge EF bouwde een AluVision stand met bijzondere vloer in het thema van circuit. Balletvloer, kunstgras en curbstone vloerstickers maakten dit mogelijk. Ook werd de nodige AV Techniek geplaatst en was de eyecatcher niet te missen.