Afscheidsfeest in bedrijfspand en eigen tuin

22 april & 25 april

Bridge Event Facilities had de eer om een afscheidsfeest te faciliteren. Na jarenlang trouwe dienst werd er afscheid genomen van een belangrijk persoon binnen het bedrijf. Dit werd in stijl gedaan. Het feest vond plaats op 22 april bij het bedrijf zelf en op 25 april in de tuin van de afscheidnemer. Beide evenementen werden gefacilitieerd door Bridge-EF.

In het bedrijfspand waren er speeches van collega’s. Hiervoor was een podium opgebouwd met een katheder, waarachter de sprekers plaats konden nemen. De zaal werd voorzien van licht en geluid zodat iedereen alles goed kon volgen. Daarnaast verzorgde Bridge Event Facilities de aankleding van de zaal. Vanuit enkele stands in de zaal konden de gasten een lekker hapje halen. Als one-stop shop faciliteerde Bridge Event Facilities het gehele evenement; van meubilair tot speakers, van eyecatchers tot beeldschermen.

Later die week was er een borrel en een diner in de tuin van de hoofdrolspeler. De tuin werd omgetoverd tot een intieme en sfeervolle locatie. De gasten werden getrakteerd op een compleet diner met bijpassende drankjes. Alle gerechten die geserveerd werden, hadden een speciale betekenis. Deze betekenis werd uitgelegd via verschillende etalagematerialen, zoals mini schildersezels en attributen met krijtborden.

Door te spelen met licht en natuur werd de hele tuin omgetoverd in een sprookjesachtige omgeving. De feeërieke sfeer in de tenten zorgde voor een passend en stijlvol afscheid. Voor Bridge Event Facilities een speciaal evenement om te mogen faciliteren. Zowel de klant als Bridge is een bijzondere ervaring rijker. 

Bekijk hier alle foto's.