Winnaars Hardware Awards en Excellent Supplier Awards

Tijdens de viering van het 30-jarig bestaan van Bridge Event Facilities werden awards uitgereikt om op die manier onze belangrijke leveranciers, ofwel partners, in het zonnetje te zetten. In de categorie Hardware werden Aluvision en Prolyte genomineerd. De genomineerden in de categorie Excellent Supplier waren: BK sneltransport, Controllux, Linq, Output en VER.

Hardware Award

Aluvision

Aluvision produceert de modulaire standbouwsystemen die Bridge Event Facilities op diverse manieren inzet; niet alleen voor standbouw, maar ook entreetunnels, eyecatchers, demostations en pantry's. De hoofdzetel bevindt zich in België. De producten zijn zeer doordacht met heel veel accessoires en het team denkt ten alle tijden erg goed mee. Goede support van iedere afdeling bij Aluvision maakt het zaken doen ontzettend aangenaam. Daarnaast heeft het bedrijf een mooie plugin voor Sketchup waarmee Bridge EF haar standontwerpen zelfs in VR kan laten zien aan de klanten. Bovendien geeft Aluvision trainingen aan haar klanten, over hun producten maar ook over de plugin. Als kers op de taart, heeft de directie persoonlijke aandacht voor het team bij Bridge EF. Eigenaren Ann Vancoillie en Dirk Deleu waren samen met Flo Daelemans en Gaelle Cottens van International Sales aanwezig.

Prolyte 

Prolyte is een wereldspeler op gebied van rigging, podia en roofsystems. Voor iedere uitdaging biedt Prolyte een oplossing met haar doordachte producten. Bovendien heeft Prolyte een fijn team om mee te werken en biedt producten op maat aan. Bij Bridge EF maken we gebruik hun van podia, truss en takels. Het hoofdkantoor is in Groningen maar als de sales afdeling in de buurt van het pittoreske Schijndel is, komen ze graag langs voor een Brabants worstenbroodje. Wij hopen dat deze traditie nog lang in stand blijft! Eric Laanstra en Stephan Tjepkema, product managers bij Prolyte, waren aanwezig om de award in ontvangst te nemen.

Excellent Supplier Award

Controllux

Controllux is een van de partners die er al vanaf vrijwel het begin zaken doen met René Verbruggen. Al zeker meer dan 25 jaar doet Bridge EF zaken met hen. Controllux is een veelzijdige leverancier op gebied van licht en rigging en heeft al vele merken in de Nederlandse verhuurmarkt gezet. Mede door het inzet en enthousiasme van het team is dit succes tot stand gekomen. Plus, Controllux heeft een eigen Technische Dienst, waarbij ze de klant snel kunnen helpen wanneer er iets aan apparatuur vervangen of gerepareerd moet worden. Enrico Daamen (directie) was samen met zijn vrouw Gracia Daamen (financiële administratie) aanwezig om de award in ontvangst te nemen.

Output

Ook Output is al meer dan 25 jaar een partner van Bridge Event Facilities en na al die tijd is er naast zakelijk ook privé een fijne band ontstaan. De service van Output gaat zo ver dat we zelfs in het weekend of gedurende de avonduren nieuwe materialen kunnen ophalen. Directeur Hans van den Bergh was samen met Stefan van den Bergh (inkoop), Yvonne Schellekens (sales en marketing) en Jasper van de Kreuk (sales) aanwezig.