Standbouw op Festivak

 Vorige week, op woensdag 15 en donderdag 16 november, vond de jaarlijkse beurs 'Festivak' plaats. Ook in 2015 stond Bridge Event Facilities op de beurs met een eigen stand. Nu bouwden we naast onze eigen stand ook voor Klerkx en 123Floorrent een stand. Behalve netwerken, stond dit jaar Festivak voor Bridge EF ook in het teken van 'vieren'. Vieren dat we 30 jaar bestaan! Een verslag van de VIP Party volgt later nog.

Bridge EF stand
Hoewel het decor alles doet denken aan het vieren van feest, is een deelname aan een beurs niet compleet zonder nieuwe innovaties. De stand, van zo'n 70m2, kreeg een witte verhoogde vloer, twee polybright standkaders, een grote pantry en een enorme eyecatcher in de lucht. Verschillende soorten peesdoek vormden het decor in de stand. De eyecatcher was een combinatie van peesdoek en LED tiles, die naadloos in elkaar overliepen. Diverse LED tiles zorgde voor een oppervlak van 3 meter breed en 1 meter hoog aan videocontent. Onze demostations waren ingericht om de virtuele showroom in Virtual Reality aan het publiek te laten zien. Meer over de innovaties op Festivak? Lees hier.

Klerkx & 123 Floorrent

Voor beide bedrijven bouwde het team van Bridge EF een truss constructie als standconcept, een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing. Voor 123Floorrent verzorgde we ook het printwerk voor de achter- en zijwanden.  

Benieuwd naar de aftermovie?