Back to the future!

Op woensdag 15 november was het eindelijk zover; de VIP Party naar aanleiding van het 30 jarig bestaan van Bridge Event Facilities! Samen met genodigden keken we terug op 30 jaar Bridge EF en proosten we met alle gasten en award winnaars. De VIP Party vond plaats na de eerste beursdag op Festivak in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Jaarbeurs is reusachtig, maar Bridge EF leidde haar gasten door middel van enorme vloerstickers naar de zaal waar de festiviteiten afspeelden. Overdag werd de zaal ingezet voor lezingen; in slechts 20 minuten toverde het team van Bridge de zaal om tot iets feestelijks.

Terug in de tijd 
De gasten werden mee terug in de tijd genomen, opgedeeld in drie decennia. René Verbruggen is meer dan 30 jaar geleden, begonnen met een drive in show. Dat hield in dat hij op huwelijksfeesten, 25 jarige bruiloften, bedrijfsfeesten draaide. Maar ook op modeshows! En als je in die tijd je bezig hield met 'draaien', kom je ook op een 'artiestenbeurs' terecht. Dit was de eerste aanraking met standbouw. 

Het tweede decennia stond voornamelijk in het teken van de huur, en later aankoop, van het huidig pand. Maar ook 3D tekenen was zeer belangrijk om de klanten een idee te laten krijgen hoe hun evenement eruit zou zien. En naarmate de type evenementen veranderde, hoorde daar ook een naamsverandering bij: van Party Sound naar een veel internationaler klinkend Bridge Event Facilities. In dit decennia is René in de optiekwereld gerold door voor Optitrade de optiekbeurs te verzorgen en Marchon vroeg of we mee wilden denken over hun eigen stand. Niet veel later werd Bridge gevraagd voor standaard standbouw, zo'n 80 stuks.

Wat in het laatste decennia centraal stond is de uitbreiding van het wagenpark. Met steeds meer grote evenementen, heb je ook steeds grotere logistieke oplossingen nodig. Daarnaast draaide Bridge EF diverse evenementen met koninklijk bezoek. Het jubileum van Beatrix in de ridderzaal, New York 400 zijn zulke evenementen. New York 400 was een viering ter ere van de VOC-kapitein die 400 jaar geleden voor het eerst aanmeerde in 'Nieuw-Amsterdam'. Bovendien ontstond dit decennia het populaire polystretch standconcept. En investeerde René, nog zeer recentelijk, voor het eerst, in modulaire standbouw. Daarbij kwam die leverancier met een plugin waarbij we nu onze klanten in VR kunnen rondleiden in hun eigen stand.

Award uitreiking
Het programma werd afgesloten met de uitreiking van de Hardware Awards en Excellent Supplier Awards. Voor de genomineerden werden plekken gereserveerd door kussens in hun logo en huisstijl! Waarom onderstaande leveranciers gewonnen hebben, kunt u hier teruglezen. 

De reacties:

Eric Laanstra - Prolyte "Inmiddels heb ik al 18 jaar contact met René, hij heeft altijd goede ideeen, laat hij ons dat weten en wij kunnen er ook wat mee. We nodigen Rene regelmatig uit om mee te denken over nieuwe producten. Rene is een echte ambassadeur van Prolyte Group."

Dirk Deleu - Aluvision "René is zeer enthousiast en zeer inspirerend. Hij heeft een leuke firma, ploeg en familie. We krijgen als leverancier heel veel input, hierdoor groeien wij, maar ook ons partnerschap" 

Hans van den Bergh - Ouput "Ik doe al 30 jaar zaken met René. Ondanks dat het een kritische klant is doen we nog steeds zaken met elkaar. Het is een man uit de praktijk. Ik vind het heel bijzonder wat hij voor elkaar heeft gekregen in 30 jaar"

Enrico Damen - Controllux "Rene gaat voor perfectie, al vanaf dag één en ik werk al zo'n 30 jaar met hem. Ik hoop dat we elkaar nog heel veel jaren mogen ondersteunen."

Bedankt!
Wij kijken terug op een zeer geslaagd feest en zijn nog steeds aan het nagenieten van de leuke reacties. Maar een feest organiseren doe je nooit alleen, zonder de volgende mensen was ons feest niet zo'n succes geweest. Rens Merkelbach was de gastheer van deze avond, Frans Huijsmans organiseerde de regie, Dr. Robinson zorgde voor het muzikale intermezzo, Louis Meisen bereidde en vertelde vol passie over de gerechten die geserveerd werden en Cath Hermans droeg zorg over het vastleggen van de avond middels fotografie. De aftermovie is in eigen handen, met beeld en bewerking door Ramon Verheijen.