Bridge-EF kijkt terug op een geslaagde beurs: Event'15

1 & 2 april - Jaarbeurs Utrecht 

Op woensdag 1 en donderdag 2 april heeft Bridge-EF op De Jaarbeurs Utrecht gestaan tijdens Event’15. We kijken terug op twee zeer mooie en interessante beursdagen. Hiervoor willen wij iedereen die onze stand bezocht heeft hartelijk bedanken voor de interessante en inspirerende gesprekken!

De beursstand was natuurlijk ook dit jaar door Bridge-EF zelf gebouwd. Tijdens Event’15 werd deze gedeeld met Héman, de landelijke verhuurservice van luxe partymateriaal. Door een goede samenwerking tussen beide partijen is er een mooi resultaat neergezet. Naast de standbemanning was er ook barpersoneel aanwezig dat de bezoekers voorzag van een drankje. Ook zorgde een professionele kok ook voor allerlei lekkere vers gemaakte hapjes.

Bridge-EF heeft tijdens Event’15 de volgende onderwerpen uitgelicht:
• De mogelijkheden met interactief LED-meubilair
• Een interactief congres als netwerk event
• De oplossing van Bridge-EF als one-stop shop.

Het interactief LED-meubilair werd uitgelicht doordat er LED-zuilen en LED-tafels aanwezig waren in de stand. Op een Ipad kon gekozen worden uit de onderwerpen: beurzen, congressen, events en stands. Wanneer een van deze onderwerp gekozen werd, kreeg een LED-tafel en een LED-zuil een andere kleur. Op deze zuil stond een foto van het gekozen onderwerp op een mini-schildersezel. Op de Ipad werd op hetzelfde moment informatie van een eigen case getoond dat paste bij het gekozen onderwerp. Hierdoor konden de bezoekers interactief kennis maken met de concepten van Bridge-EF.

Het interactief congres als netwerkevent kwam naar voren door de inrichting van de stand. Doordat aan de ene kant de presentatie van Bridge-EF werd geprojecteerd en aan de andere kant de presentatie van Héman. Daarnaast was er nog een kleine congrespodium gebouwd waardoor het FME-Congres in het klein werd nagebootst.

Banners van Bridge-EF en Héman

De voordelen van Bridge-EF als one-stop shop werden steeds duidelijk tijdens de vele gesprekken:

  • Bridge denkt met u
  • 2d en 3d werktekeningen en presentaties
  • Één aanspreekpunt voor al uw facilitaire vragen
  • Kosten besparing door gecombineerd transport
  • Geen tijdverlies en wachturen tijdens op- en afbouw
  • Geen hiaten of overlappingen in techniek en inrichting

Bridge-EF kijkt dus terug op een mooie editie van de beurs Event en wil daarvoor nogmaals iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. Een goede samenwerking met Héman, fijn personeel en interessante en inspirerende gesprekken met bezoekers hebben gezorgd voor twee mooie beursdagen!

Standinrichting tijdens Event'15

Klik hier voor een sfeerimpressie.