Congresstands Op Maat

"Bedankt voor de opbouw van de stand en de goede oplevering. Mijn complimenten aan het betrokken personeel." - Procornea (NCC Congres)

Voor een tweedaags congres wordt vanaf €100 per m² een een mooie congresstand van 6-15m² neergezet. Dit is inclusief meubilair en vloer! Bridge heeft al jaren ervaring met het bouwen van congresstands op verschillende locaties. Voorbeelden van deze locaties zijn het Congrescentrum 1931, het Evoluon en het Koningshof Veldhoven. De congresstands hebben een strakke uitstraling en laten hierdoor de corporate identity sterk naar voren komen. Daarnaast zijn de stands flexibel op te bouwen en in verschillende maten te verkrijgen waardoor zij aan te passen zijn aan iedere situatie. 

Bij een standaard congresstand bestaat het geraamte uit een truss constructie, (meestal) drie wanden en een vloer. Als meubilair bevat de congresstand een brugtafel met twee barkrukken en een etaleerkubus. Natuurlijk kunnen er altijd onderdelen naar eigen wensen worden toegevoegd of juist achterwegen worden gelaten. Bridge-Ef werkt altijd met oog voor detail en met alleen maar professionals om zo samen met u een perfecte congresstand neer te zetten!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen congresstand? Klik hier voor inspiratie of neem gerust contact met ons op!

Organiseert u het congres en wilt u meerdere stands of bent u op zoek naar congrestechniek? Bel dan voor de speciale tarieven 073 5432666!