Een najaar vol met projecten voor Sligro

Dit najaar heeft Bridge Event Facilities veel verschillende soorten projecten voor Sligro mogen neerzetten met als rode draad het nieuwe winkelconcept Sligro 3.0. Zij heeft de Sligro stands mogen faciliteren tijdens Gastvrij Rotterdam, Food Inspiration Days, Gastronomie en Horeca Expo Gent. Daarnaast vonden er twee openingen plaats van nieuwe vestigingen , namelijk in Eindhoven (een heropening) en in Gouda. Tot slot was Sligro dit jaar ook nog 25 jaar beursgenoteerd wat natuurlijk gevierd moest worden. Al deze projecten geven mooi weer hoe breed het aanbod van Bridge-EF is. Het is wederom gelukt om als totaalleverancier de klant te ontzorgen  van alle lasten rondom de vormgeving van de verschillende evenementen.

De Stands
In de stands moest de nieuwe stijl Sligro 3.0 naar voren komen, Bridge-EF heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Om een perfecte uitstraling te krijgen denkt Bridge-EF altijd erg goed na over het mooi verwerken van de techniek. Ditmaal is de techniek in een kast geplaatst die precies de hoogte heeft van de keukenblokken in de stand. Hierdoor is de techniek onopvallend verwerkt en is het kastje ook nog eens zeer functioneel omdat deze als keukenblok kan worden gebruikt. Daarnaast is er bij alle stands het logo van Sligro geprojecteerd door middel van lichtprojectie. In de stand is ook een whitetable geplaatst, een interactieve tafel waarop een presentatie gegeven kan worden. Door (in dit geval) een attribuut uit de winkel op een bepaalde plek neer te zetten startte de presentatie, dit trok veel mensen de stand in om even te kijken en een praatje te maken.

Klik hier voor de foto’s en meer informatie.

De Openingen
Sligro openende op 30 september in Gouda de tweede vestiging die was ingericht volgens Sligro 3.0 en op 8 december werd de vestiging in Eindhoven heropend. Er is goed nagedacht over het goed in beeld brengen van de kookworkshops en de doorstroom van de klanten omdat de winkel gewoon open was. Hiervoor heeft Bridge-EF licht, geluid en video aan trussconstructies bevestigd.  Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat de doorstroom altijd goed is gebleven en de bezoekers de koks, die live op het strak afgewerkt podium aan het koken waren, twee dagen lang goed hebben kunnen volgen. Door de opnames van de dome camera’s waren de handeling van de koks direct te zien op de beeldschermen.

Klik hier voor de foto’s en meer informatie of hier voor een filmpje.

25 Jaar Beursgenoteerd

Voor dit event is aan Bridge Event Facilities gevraagd of zij de techniek wilde verzorgen van het evenement dat werd georganiseerd voor het jubileum. Door te spelen met licht en de ruimte van een nette aankleding te voorzien is in de zaal de sfeer van Sligro te proeven. Toch werd de authentieke uitstraling bewaard door goed na te denken over het verwerken van de techniek. Een voorbeeld hier van is dat de camera’s, die de kookworkshops filmden, zo onopvallend mogelijk op de LCD tv’s zijn geplaatst. Door het gebruik van een glasvezelkabel is er maar één kabel getrokken voor de signalen tussen de schermen en camera’s. Deze camera’s filmden hoe de topchefs Peter Lute, Gerard Wollerich, Frank van Hurne, Guido Panjes en Robert Danse ieder een gerecht bereidde.

Klik hier voor de foto’s en meer informatie.