Igepa opening vestiging Tiel

Op vrijdag 10 oktober was de opening van de nieuwe vestiging van Igepa in Tiel. Aan Bridge-EF was gevraagd een creatief concept te bedenken om het magazijn om te toveren tot een sfeervolle plek. Bridge-EF ging hiermee aan de slag en is tot de volgende oplossing gekomen: "De Igepa Boulevard". De Igepa Boulevard bestond uit drie onderdelen: De boulevard zelf, de winkels en de skyline.

Klik hier voor de foto's. 

Boulevard

De boulevard was het centrale punt waar bezoeker konden genieten van een hapje en een drankje. Deze uitgifteplaatsen van Food & Drinks waren makkelijk te herkennen door de gebruikte eyecatchers. De bezoekers konden genieten van deze versnaperingen in de door Bridge Event Facilities gecreëerd loungehoek. De sfeer in de loungehoek kwam extra ten goede door het gebruik van geplooide voile doeken.

Winkels

De winkels waren aan de zijkant van de boulevard, want wat is een boulevard zonder winkeltjes? De winkeltjes waren standjes die allemaal naast elkaar stonden. Door de combinatie van de stands en de loungehoek werd er een perfecte sfeer gecreëerd voor de standhouders. Dit kwam onder andere ook doordat er met een "leaf break up gobo " licht werd geprojecteerd. Dit zorgde voor het beeld het leek of de zon door de bladeren van de bomen heen scheen.

Skyline

De skyline bestond uit de magazijnstellingen van Igepa. Bridge-EF had hier banieren waarop het programma van de dag stond opgehangen en verlicht, daarbij is ook gebruik gemaakt van acculedspots. Hierop stonden de sprekers die een lezing zouden geven in de lezing ruimte: Bruno van den Elshout, Emily Hermans en André Kuipers.

Lezing ruimte

In de lezing ruimte was in het magazijn en de 'muren' hiervan waren gemaakt met spaghettidoeken waarop licht geprojecteerd werd. Tijdens de lezing was er plaats voor 300 bezoekers, zij konden de presentatie alle goed zien door het gebruik van twee Panasonic PT-DZ870 beamers. Deze beamers waren boven elkaar geplaats (stacken) zodoende werd er gezorgd voor een tweemaal zo grote lichtopbrengst. Dit resulteerde in een 5x3 meter projectiescherm met 17.000 ansilumen!

Middels een creatief concept, een arsenaal aan meubilair en de nodige doordachte congrestechniek wist Bridge-EF ook dit event succesvol te faciliteren. Voor het resultaat zie de foto's hieronder of neem een bezoekje aan onze portfoliopagina Show Your Best.