Bridge faciliteert ledenvergadering Register Belastingadviseurs

Vrijdag 13 juni - Nijkerk

Bridge Event Facilities toonde zich vrijdag 13 juni opnieuw een one-stop-shop voor de technische realisatie, inrichting en aankleding van een event. Samen met De Loods Nijkerk faciliteerde Bridge de algemene ledenvergadering en een symposium van Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging voor belastingadviseurs.

De locatie verzorgde tijdens dit event de catering, Bridge was verantwoordelijk voor de standbouw, standinrichting, de registratiebalies, de belettering en signing, de stroomvoorziening van de stands en het opleidingsplein in de ontvangstruimte. Via pipe & drape opstellingen werden de gasten vervolgens naar een andere ruimte geleid, die door Bridge was omgetoverd tot een congresruimte, met een boxring opstelling. Het podium in het midden, de 600 gasten er omheen. Bridge verzorgde in deze ruimte de congrestechniek, AV-Techniek, stoelen, podium en meubilair. Voor optimale zichtlijnen had Bridge de opstelling 45° gedraaid. En door het gebruik van zoveel mogelijk compacte riggingmaterialen werd ook de hoogte van de ruimte maximaal benut. Polystretch doeken en zwarte theatergordijnen werden gebruikt voor de fraaie afwerking van deze ruimte. 

Door hier klikken kunt u een kijkje nemen in de congresruimte. Wanneer u met de muis op de afbeelding klikt en vervolgens sleept,
kunt u helemaal rondkijken. En door te scrollen kunt u in- en uitzoomen.