Congres en expo buitensigning

Overal is signing aanwezig. Tijdens grote congressen of expo’s is het belangrijk dat uw bezoekers de weg kunnen vinden. Grote locaties kunnen een broedplaats zijn voor onduidelijkheden; laat uw bezoekers bij aankomst niet verloren lopen of rijden. Door het gebruik van signing voorkomt u rommelige situaties op de toegangswegen en het parkeerterrein. Signing wordt gezien als een vanzelfsprekendheid tijdens evenement, maar er komt een heleboel bij kijken. Bridge Event Facilities weet door haar jarenlange ervaring in het faciliteren van congressen en expo’s precies wat er van u gevraagd wordt. Daardoor kan Bridge u uitstekend adviseren.

Advies op maat

Ons printwerk wordt gekenmerkt door haar grote diversiteit aan formaten, materialen en afwerkingen. Beachflags, in- en outdoor stickers of prints in frames; Bridge Event Facilities is uw specialist op dit vlak. Bridge levert u, tegen zeer betaalbare prijzen, op maat gemaakt signing met uw corporate identity.

Beachflags

Door middel van beachflags trekt u gemakkelijk de aandacht. Beachflags zijn beschikbaar in drie modellen:

  • Straightflag
  • Dropflag
  • Waveflag

Daarnaast kunt u kiezen uit twee verschillende materialen: flag en lochfilet. Flag is het materiaal wat standaard wordt gebruikt, maar lochfilet gaat langer mee door de gaatjes in het stof. De vlag hoeft namelijk niet te worden omgezoomd. Een keerzijde is dat de kleuren bij lochfilet wat fletser zijn.

Outdoor stickers

Stickers plakken op een ondergrond met structuur zoals een muur of asfaltweg? Voorheen was dit ondenkbaar, maar met de komst van speciale folie wordt het mogelijk! Deze stickers zijn bestand tegen voetverkeer en bevatten een antislip laag die zelfs zijn werk doet wanneer het nat wordt. Deze vloerstickers zijn ideaal om uw bezoekers in de juiste banen te leiden en tevens om uw corporate identity uit te stralen.

Prints in frames

Uw bezoekers een warm welkom heten of de weg wijzen? Dat kan gemakkelijk met een geprint doek. Het is opvallend en de doeken zijn leverbaar in elk formaat en/of afwerking. Het is mogelijk om de geprinte doeken in een trussframe te spannen. Een trussframe is een stabiele constructie die tegen elk weertype bestand is.

Maak uw evenement compleet met de outdoor signing en printwerk. Meer over ons outdoor printwerk vindt u hier, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over printwerk, singing en belettering >>

 

outdoor printwerk voor beurs congres of event outdoor printwerk voor beurs congres of event outdoor printwerk voor beurs congres of event outdoor printwerk voor beurs congres of event outdoor printwerk voor beurs congres of event outdoor printwerk voor beurs congres of event