Bridge Event Facilities biedt professionele ondersteuning bij uw event

Onze werkwijze is heel simpel: wij geven u de best mogelijke professionele technische ondersteuning bij uw evenement. Uw technische gastheer voor dié spetterende stand, dat is onze ambitie. De beste willen zijn, dat is onze doelstelling. Wij vormen een hecht team dat dag en nacht voor u klaar staat, compact genoeg om snel en accuraat te kunnen werken. In een zo kort mogelijke tijd, met zo min mogelijk personeel, willen wij onze lijfspreuk ‘Show your best’ tot uiting laten komen in uw beursstand. Perfectionisme hebben wij hoog in het vaandel staan, dus wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U blijft - figuurlijk - aan de knoppen zitten, u bepaalt.  

Of het nu gaat om kleine of grote producties; Bridge Event Facilities heeft de ervaring en kennis om welk evenement dan ook tot in de perfectie uit te werken en neer te zetten. Onze medewerkers combineren een representatief voorkomen met hun vakkundigheid. Bij ons telt: afspraak is afspraak, door onze strakke productieplanning ontgaat ons niets en zorgen wij ervoor dat we u technisch totaal ontzorgen. Durven te stralen en te schitteren. Laat dat maar aan ons over!

One-Stop Shop

Haalde u in het verleden uw aankleding bij de één, terwijl u uw drukwerk ergens anders moest bestellen? Vaak heeft men tijdens het organiseren van een beurs of evenement al genoeg aan het hoofd. Het is daarom gemakkelijk om zoveel mogelijk uit handen te geven aan één partner. Bij Bridge Event Facilities kunnen we die partner zijn. Als one-stop shop fungeren we bij Bridge-EF namelijk als totaalleverancier voor al uw event facilities. Naast de techniek kunnen wij ook de aankleding, het printwerk en de signing verzorgen. Bridge-EF ontlast u graag van alle zorgen die komen kijken bij het faciliteren van uw event! Vanaf nu hebt u nog maar één leverancier nodig, met één aanspreekpunt. Dat is wel zo duidelijk.

De voordelen op een rij:

  • Bridge EF denkt met u mee
  • 2D & 3D werktekeningen en presentaties
  • Één aanspreekpunt voor al uw facilitaire vragen
  • Kostenbesparing door gecombineerd transport
  • Geen tijdverlies of wachturen tijdens op- en afbouw
  • Geen hiaten of overlappingen in techniek en inrichtingen

Meedenken 

Meedenken is voor onze medewerkers een tweede natuur. Wij staan open voor suggesties, maar durven u zelf ook de hand te reiken om zo tot dat onderscheidende en unieke event te komen. Aan goede ideeën geen gebrek bij ons! Uiteindelijk komen wij er samen met onze klant altijd uit uit. Bridge Event Facilities heeft meer dan 25 jaar ervaring in standbouw en congrestechniek en beschikt over het allerbeste beursmateriaal. Met het verhuur van onder andere het allerbeste lichtgeluid en podia zijn wij uw betrouwbare partner op uw evenement.

Wat we bij Bridge Event Facilities steeds van de klant wil horen is: "Wow, dit is beter dan ik had bedacht en verwacht!

Één aanspreekpunt

Als klant heeft u één aanspreekpunt waarbij u terecht kunt met al uw facilitaire vragen, hiervoor wordt namelijk speciaal een projectleider aangewezen. Uw contactpersoon zoekt alles voor u uit en zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed verloopt. Hij is verantwoordelijk voor het gehele traject; van het uitwerken van 2- en 3D tekeningen tot de opbouw van uw stand of evenement. Hierdoor is het voor u altijd duidelijk bij wie u terecht kunt met uw vragen. Onze projectleiders zijn mensen met passie voor het vak die hoge eisen stellen aan zichzelf en aan het team dat zij aansturen. De facilitatie van uw project is bij ons altijd in veilige handen.

“Wij eisen van onszelf dat alles klopt” 

Als technicus mag ik de hele dag spelen met licht en donker, met geluid en stilte. Wat het spannend maakt is de zoektocht naar vernieuwing, het vinden van manieren om het net even anders te doen. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Enerzijds worden wij gedreven door de wensen van de klant, die graag iets bijzonders wil. Anderzijds signaleren wij trends en ontwikkelingen in de markt die onze nieuwsgierigheid prikkelen. Bij Bridge Event Facilities zijn wij dusdanig verliefd op het vak, dat wij van onszelf eisen dat alles klopt tijdens een evenement en hierin gaan we ver. Wij vragen bijvoorbeeld de cateraar naar de kleurstelling van de gerechten, zodat wij met de juiste sfeerverlichting het plaatje nog smaakvoller kunnen maken.