Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Veel bedrijven zeggen maatschappelijk verantwoord te ondernemen, wij laten hieronder zien hoe wij dit invullen. Iets wat voor ons vanzelfsprekend is, maar goed is om stil bij te staan. De wereld van evenementen, standbouw en congressen staat niet bekend om haar duurzaamheid, wij willen laten zien dat dit wèl kan!

Duurzaam ondernemen is een proces. Bij iedere beslissing die gemaakt wordt, wegen we ook het duurzaamheidsaspect af. 

Modulaire standbouw

Een modulaire stand is hèt middel om een duurzame beursgang te realiseren. Duurzame stands zijn niet meer weg te denken op expo's.

Lees hier waarom u voor een modulaire stand moet kiezen.

Afval scheiden

Vanzelfsprekend scheiden we op ons hoofdkantoor en in de magazijnen ons papier, glas, ijzer, zacht plastic, lege batterijen, schoon piepschuim, etc. Maar ook op locaties in de Benelux, tijdens de soms stressvolle opbouw/afbouwperiodes, scheiden we strikt het afval en nemen we dit mee terug naar Schijndel voor recycling.

Stimulatie supply chain

Bridge EF probeert zoveel mogelijk de gehele supply chain te stimuleren duurzaam te ondernemen. Dat begint bij zelf bewuste keuzes te maken, zoals de keuze voor een duurzame energieleverancier. De energie van Vandebron is 100% groen, opgewekt uit wind-, bio- en zonne-energie. We adviseren op gebied van afvalreductie, CO2-uitstoot, energie- en waterverbruik, etc.