PODIUM

Alles voor een bijpassend podium
Bridge Event Facilities heeft voor uw beurs of evenement alle soorten en maten podia. Onze podia zijn een must voor de eventorganisator die hoge eisen stelt aan uiterlijk vertoon en het publiek letterlijk een podium wil bieden. Op onze podia bij uw event komen uw sprekers niets te kort. Zij zullen de kracht van het podium van Bridge Event Facilities ervaren: mooi vormgegeven en kwalitatief hoogstaand.
 
Show Your Best 
'Show Your Best’ geldt ook voor het verhuur van podia! Onze lijfspreuk prikkelt ons om continu onze grenzen te verleggen. Zowel technisch als creatief. Wij werken oplossingsgericht. Bridge Event Facilities denkt mee, heeft oog voor detail en neemt de totale technische realisatie van uw podium voor zijn rekening. Uitgewerkt in heldere tekeningen en berekeningen ontwerpen onze medewerkers voor u dát weergaloze en comfortabele podium dat zonder twijfel de aandacht trekt van uw bezoeker! Een podium van Bridge Event Facilities is een ware trekpleister op uw evenement. ‘Show your best’ is de belofte van een zo hoog mogelijke kwaliteit! 

Podiumbouwers
Onze podiumbouwers beschikken over alle benodigde capaciteiten, diploma’s en certificeringen voor het bouwen van onze in het oog springende podia. Het opbouwen van podia vereist specialistische kennis waarbij we reeds in de projectvoorbereiding kijken naar wind- en podiumbelasting; deze kennis heeft Bridge Event Facilitities in huis. De podiumbouwers van Bridge Event Facilities beschikken over het meest verfijnde podiummateriaal: trappen, leuningen, roosters, rookmachines, monitorboxen en podiumdelen in alle vormen en maten. Daarnaast beschikken wij over roofsystems en podiumoverkappingen in diverse maten. Zodat uw podium nog meer cachet krijgt. Al jaren bewijzen wij te kunnen voldoen aan de wens van de klant. Bridge Event Facilities en podium verhuur is al jarenlang een gouden combinatie! Voor meer informatie over het verhuur van podia, neemt u dan een kijkje op deze pagina.
 
Klik hier voor de verschillende podia.

Podia in alle soorten en maten | Bridge Event Facilities heeft voor uw beurs of evenement alle soorten en maten podia Podia in alle soorten en maten | Bridge Event Facilities heeft voor uw beurs of evenement alle soorten en maten podia Podia in alle soorten en maten | Bridge Event Facilities heeft voor uw beurs of evenement alle soorten en maten podia