Polystretch stand

Bij Bridge Event Facilities hebben we een stand voor ieder budget. Heeft u een klein budget, maar wilt u toch een chique uitstraling? Dan zijn de polystretch stands van Bridge Event Facilities dé oplossing voor uw aankomende beurs, congres of evenement.

Lees meer over standbouw

Totaaloplossing voor ieder budget

Bridge Event Facilities biedt een totaaloplossing, waardoor u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Wij bouwen al meer dan 25 jaar stands in alle soorten en maten, dus ook uw polystretch stand is bij ons in goede handen. Door alle ervaring die we als standbouwer hebben opgedaan is het polystretch concept ontstaan. De polystretch stands hebben een open karakter en zien er bovendien stijlvol uit, terwijl de kosten relatief laag zijn.

Nieuw concept: polystretch stand

De polystretch stand bestaat uit drie wanden: twee zijwanden en een achterwand. Het open karakter komt onder andere doordat er polystretchdoeken worden gebruikt als zijwanden. De driehoekige vorm maakt het mogelijk om vanuit verschillende hoeken in uw stand te kijken. De achterwand van de polystretch stand bestaat uit zwart molton doek met een geprinte banner ervoor. Deze banner laten we extra opvallen door standverlichting op de banner te laten schijnen. Natuurlijk kunt u zelf kiezen wat u op de banner laat printen, en na het evenement mag u de banner zelfs meenemen en hergebruiken. 

De polystretch stand aangepast op uw wensen

Natuurlijk kunt u de polystretch stand aanpassen naar uw wensen. Zo kunt u er voor kiezen om een tapijt toe te voegen voor een strakkere uitstraling. Bridge Event Facilities beschikt over bijpassend meubilair zoals brugtafels, krukken, presentatiezuilen en ander sta-, zit- of loungemeubilair. Voor de versterking van uw presentatie kunt u ervoor kiezen om een plasmascherm met statief toe te voegen.

Extra opties:

-    Tapijt
-    Tafels
-    Krukken
-    Presentatiezuilen
-    Overig meubilair
-    Plasmascherm

Meer informatie over onze polystretch stands? Bekijk dan hier onze folder of bekijk hier meer info over polystretch stands.

Meer informatie over standbouw bij Bridge Event Facilities? >>

 

congresstands en congres stand congresstands en congres stand congresstands en congres stand