Printwerk

Op zoek naar iemand die prachtig printwerk en duidelijke signing levert? Dan bent u bij Bridge Event Facilities aan het juiste adres. Wij verzorgen alles op het gebied van printwerk, signing en belettering. De mogelijkheden van printwerk zijn eindeloos en kunnen op verschillende plaatsen worden ingezet. 

Geprint doek

Een geprint doek is gemakkelijk in gebruik, opvallend en leverbaar in elk formaat en/of afwerking. Als standwand bijvoorbeeld, maar ook als entree- of welkomstbanner, registratiebanner of in een kubusframe. Of u ze in een trussframe wilt spannen met elastieken of een slimframe/stageframe wilt toepassen, alles is mogelijk! Breed, smal, klein of groot, zichtbaar of onzichtbare buizen…voor Bridge Event Facilities is niets teveel of een te grote uitdaging.

Beachflags

Een strandvlag of beachflag is een betaalbare maar stijlvolle eyecatcher. Door middel van beachflags kunt u gemakkelijk de aandacht trekken van uw bezoekers. Of het nu bij uw bedrijfspand, evenement of op de parkeerplaats is, de beachflags zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. Beachflags zijn er in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een geschikte beachflag voor u gemaakt kan worden.

Signing

Op een beurs is passende signing cruciaal. Bij Bridge Event Facilities bieden we daarom verschillende mogelijkheden aan. Laat bezoekers nooit meer verdwalen en breng ze direct naar de juiste plaats door middel van goede signing. Signing is onmisbaar op grote én kleine evenement. Voor ieder budget denken we graag mee over een passende oplossing. Wij helpen u graag met:

  • Vloerstickers
  • Extra verduidelijking bij uw balie
  • Bewegwijzering
  • Forex borden

Stickers

Stickers zijn er in alle soorten en maten. Ook tijdens uw evenement of congres zijn er ontzettend veel variaties van stickers inzetbaar. Zo kunt u indoor en outdoor stickers toepassen, geschikt voor elke ondergrond. Maar stickers zijn ook perfect om uw corporate identity toe te passen op meubilair. We plaatsen regelmatig stickers op balies, barren, sokkels, katheders, vloeren en muren.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor printwerk, signing en belettering? Kijk dan hier, lees meer over printwerk, signing en belettering of neem contact met ons op.  

Meer over printwerk, signing en belettering >>

 

Signing printwerk belettering stickers voor beurs congres of event Signing printwerk belettering stickers voor beurs congres of event Signing printwerk belettering stickers voor beurs congres of event