Beursstand Terrapay RAI Amsterdam

Stand Terrapay op Moneybeurs 20/20

Terrapay gelooft in grenzeloos betalingsverkeer voor iedereen en biedt innovatieve betalingsoplossingen om dit mogelijk te maken. Terrapay biedt een platform dat verschillende betalingsnetwerken, banken en geldovermakingsdiensten met elkaar verbindt. Al met al speelt Terrapay een belangrijke rol in het verbeteren van de toegang tot financiële diensten en het vereenvoudigen van grensoverschrijdend betalingsverkeer.

Zichtbaarheid en naamsbekendheid zijn voor dit relatief jonge bedrijf van groot belang. Daarom mochten ze niet ontbreken op de Moneybeurs 20/20 die plaatvond van 6 tot 8 juni 2023 in de RAI in Amsterdam. Met een in het oog springende stand van maar liefst 2 verdiepingen, was Terrapay een ware eye-catcher. We nemen u graag mee in de technische aspecten die komen kijken bij een beursstand als deze, want het oog wil wat, maar het moet ook constructief wel 100% veilig zijn.

Bridge Event Facilities verzorgde deze beursstand samen met partner Standcraft. Daarbij schakelde Terrapay ons ook in om de rigging te verzorgen, want ook dat is één van onze specialisaties naast standontwerp en standbouw. Hieronder leggen we uit hoe we dit project hebben opgepakt en tot een succesvol eindresultaat zijn gekomen.

  • Terrapay: grenzeloos internationaal betalingsverkeer
  • Money 20/20 - 2023: prominente beurs op het gebied van fintech
  • Haarscherpe LED-wall met Aluvision Led Tiles
  • Duurzame standbouw in samenwerking met onze partner Standcraft
  • Rigging voor stabiliteit en veiligheid van de constructie