Projectmanagement

Er komt veel kijken bij de organisatie van een evenement, bij sommige dingen wil je je als eventplanner ook liever niet mee bezig houden, zoals een technische tekening maken of de stroomvoorziening tot in detail uitwerken. Dus waarom niet uitbesteden aan degene die er vaak dagelijks mee bezig zijn? En er dus veel ervaring mee hebben! Bridge Event Facilities helpt u bij het aanvragen van stroom, hijspunten, etc.

Bomvol met ideeën? Maar nog geen concreet plan? Wij kunnen u begeleiden in het ontwerpproces! Of u het project door ons daadwerkelijk uit wil laten voeren, dat is aan u! We verzorgen 3D (technische) tekeningen of zelfs een ontwerp in VR.

VR & 3D ontwerpen

Bridge Event Facilities is al ruim 15 jaar actief op het gebied van 3D ontwerpen en sinds kort ook VR! Bridge hanteert de programmeringsprogramma's WYSIWYG en SketchUp. Het 3D & VR ontwerpen van een beurscongresstand of evenement is nuttig omdat het extra beleving aan de klant biedt. De klant kan door zijn evenement heen lopen. Daarnaast zorgt een 3D ontwerp direct voor een 2D werktekening voor de standbouwers.

Stroomvoorziening

Waarom uw standbouwer niet gewoon stroom aan laten vragen voor uw stand? Tijdens een beurs wilt u niet degene zijn waar de stroom uit valt. Maar ook niet achteraf horen dat u veel te veel betaald heeft. Laat degene die uw evenement faciliteert ook uw stroomvoorziening regelen, u bent helemaal ontzorgt. Of het nu de stroomaanvraag van uw stand is, of het complete stroomplan uitwerken voor uw evenement of congres; bij Bridge Event Facilities zijn we zeer ervaren hierin.

Aftermovie

Bij Bridge Event Facilities hebben we geschoolde en zeer ervaren videotechnici om een aftermovie te maken, passend bij uw evenement. Een aftermovie is eenmaal niet meer weg te denken tegenwoordig. Hierin zijn veel opties mogelijk: u levert zelf de ruwe opnames aan of wij nemen onze eigen 4K camera mee naar uw evenement. Haarscherp beeld en een mooi aandenken aan uw evenement.

Lees hier meer