Registratie

Een eerste indruk is altijd doorslaggevend. Een stijlvolle registratiebalie van Bridge Event Facilities biedt hiervoor de perfecte uitkomst. Door een goed georganiseerde registratie gaat de bezoeker met een goed gevoel bij uw evenement naar binnen.

Downloads:

Registratiemogelijkheden

Bridge Event Facilties biedt verschillende soorten registratiebalies aan. Door het brede aanbod is er altijd een balie die bij uw evenement past. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de balies te laten bedrukken, waardoor uw balie de identiteit van uw evenement uitstraalt. Buiten de balies zijn onze sokkels uitermate geschikt om de ticketscan soepel te laten verlopen. Alle apparatuur kunt u in de sokkel kwijt en er is gedacht aan kabeldoorvoering.

Crowdcontrol

Om alles in goede banen te leiden moet vanaf de binnenkomst direct duidelijk zijn wat de bezoeker kan verwachten. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van banners, signing en natuurlijk door looproutes. Door deze toevoegingen weten de bezoekers wat ze moeten doen. Hierdoor verloopt de registratie van uw evenement nog soepeler. Zo heeft Bridge Event Facilities afzetpalen in het verhuurassortiment. Afzetpalen zijn een snelle en mobiele oplossing. U kunt ook denken aan een lage truss constructie met een banner, waarin we u corporate identity doorvoeren.

Registratiebalie met sticker

Voor een beurs of ander evenement moeten bezoekers zich vaak laten registreren. Bridge Event Facilities heeft balies die kunnen worden voorzien van een sticker met het logo van uw organisatie. Zo straalt de registratiebalie direct de corporate identity uit. Een simpele maar professionele oplossing voor kleinere evenementen.

Infobalie

Bridge Event Facilities kan ook een infobalie of congresbalie voor u opbouwen. Zo’n balie is vaak het centrale punt in een stand en wordt ondersteund door een achterwand en verschillende sokkels. Hier geeft u uw bezoekers informatie zoals een interactieve beursplattegrond.

Servicepunt

De registratie door bezoekers zelf laten regelen? Maak dan gebruik van zelfservicepunten. Bezoekers met een e-ticket betreden zo gemakkelijk en snel het evenement. 

Wilt u ook een soepele registratie op uw evenement? Bekijk dan hier onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Meer informatie over registratiebalies >>

 

registratiebalie voor beurs congres of event registratiebalie voor beurs congres of event registratiebalie voor beurs congres of event registratiebalie voor beurs congres of event