Heeft u al eens overwogen om een seminar te organiseren tijdens uw evenement?
Een seminar is een bijeenkomst waarbij kennis wordt gedeeld door deskundigen. Dit gebeurt meestal door middel van een workshop of lezing en worden vaak gegeven tijdens verschillende soorten evenementen. Een seminar is daarom ook niet meer weg te denken tijdens een zakelijk evenement. Bridge Event Facilities is gespecialiseerd in het opbouwen van een omgeving waarin een seminar gegeven kan worden. Vaak is het door de drukte, tijdens bijvoorbeeld een beurs of bedrijfsfeest, lastig om een ideaal podium te creëren waar in alle rust een seminar kan worden gegeven. Door de ervaring die Bridge Event Facilities heeft opgedaan met het bouwen van seminarruimtes tijdens evenementen, is dit voor Bridge EF geen enkel probleem. Door slim te werken met theaterdoeken, podia, licht, geluid en technische ondersteuning weet zij altijd de perfect omgeving voor de seminar op te bouwen. Hierdoor is er nauwelijks tot geen afleiding van buitenaf, waardoor bezoekers gefocust kunnen blijven tijdens de lezing of workshop. 
De opstelling bepaalt tijdens de seminar voor een groot deel de sfeer en indruk tijdens de lezing of workshop. Door voor een bijpassende opstelling te kiezen raken bezoekers meer betrokken bij de lezing of workshop. Wilt u het interactief houden? Of wilt juist alleen een boodschap overbrengen? Voor iedere seminar is er een bijpassende opstelling, zo bieden wij onder andere de volgende opstellingen aan:       

- Boksring opstelling - Cabaret opstelling
- Carré-opstelling - In the round opstelling
- Lagerhuis opstelling - Panorama opstelling
- Theateropstelling - U-Vorm opstelling


Ook de ondersteuning die een spreker nodig heeft kan Bridge Event Facilities faciliteren. Naast de schermen en/of projectietechnieken die nodig zijn voor de presentatie kan zij ook het licht en geluid verzorgen tijdens de lezing of workshop.
Hoe groot u seminar ook is, Bridge-EF biedt u graag de ideale oplossing. Door intensief samen te werken en te kijken naar alle mogelijkheden probeert zij altijd een perfect seminarruimte te creëren voor uw evenement!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op.