Standbouwer gespecialiseerd in oplossingen voor het coronavirus?

Bij Bridge Event Facilities zijn we gespecialiseerd in techniek, signing en inrichting voor bedrijfsevents, congressen, beurzen en stands. Door de uitbraak van het coronavirus COVID-19 zijn al die evenementen geannuleerd of uitgesteld. In plaats van de gebruikelijke evenementen, focussen we ons nu op het verzorgen van oplossingen in de strijd tegen corona. Als ervaren standbouwers weten we namelijk als geen ander hoe we andere ondernemers met tijdelijke oplossingen vooruit kunnen helpen. Van de zorg tot de horeca: bij Bridge Event Facilities hebben we slimme corona-oplossingen voor iedere sector.

Corona oplossingen horeca 

Bij Bridge hebben we verschillende oplossingen voor de horeca. Ontvang uw gasten en personeel in een veilige en hygiënische omgeving! Onze oplossingen bestaan bijvoorbeeld uit:

 • Serveermogelijkheid (serveertafels, trolleys)
 • Afgesloten themaruimtes
 • Scheidingswanden voor terrassen
 • Scheidingswanden voor toiletten
 • Vloer signing
 • kuchschermen

Lees hier alle oplossingen voor de horeca >>

coronaproof horeca scheidingswand oplossing restaurant cafe coronaproof horeca scheidingswand oplossing restaurant cafe

Oplossingen zorg 

In de zorg is behoefte aan tijdelijke oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan het scheiden van patiënten. Van ziekenhuis tot verzorgingshuis: bij Bridge hebben we voor zorginstellingen altijd een geschikte oplossing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Bezoekersruimtes
 • Ontvangstruimtes
 • Behandelkamers
 • Signing
 • Isolatieposten

Bekijk hier al onze oplossingen voor de zorg >>

corona oplossingen zorg coronaproof ruimte corona oplossingen zorg coronaproof ruimte

Oplossingen vergaderruimtes 

Een grote kantoortuin omtoveren tot corona-proof kantoor of een vergaderruimte tijdelijk anders inrichten? Wij denken graag met u mee. Onze oplossingen voor kantoren bestaan onder andere uit:

 • Corona-proof werkplekken
 • Hygiënische scheidingswanden
 • Ondersteunende audiotechniek
 • Routing en signing

Bekijk hier onze oplossingen voor vergaderruimtes >> 

corona vergaderen veilig kantoor

Scheidingswanden en andere oplossingen

Vanaf februari zijn de meeste evenementen in binnen- en buitenland geannuleerd, waardoor onze materialen ongebruikt in onze opslag bleven liggen. Al snel daarna bleek dat er veel behoefte is aan tijdelijke scheidingswanden en ander materiaal om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarvoor is ons materiaal uitermate geschikt.
We kunnen onder andere de zorg en horeca helpen met het plaatsen van tijdelijke scheidingswanden. Ook in fabrieken en kantoren kunnen deze scheidingswanden voor een veilige oplossing zorgen. De tijdelijke scheidingswanden die we plaatsen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

Nieuwe invulling geven aan ruimtes tijdens corona

Veel bestaande ruimtes worden de laatste weken voor andere doeleinden gebruikt. Een ijsbaan die als drive-in dient voor het afnemen van coronatests, sporthallen die werden omgebouwd als opvanglocatie voor mensen met corona klachten: er is nog steeds vraag naar snel te realiseren oplossingen. In zorginstellingen is bijvoorbeeld ook veel vraag naar privacyoplossingen. In de zorg moeten tijdelijke scheidingswanden voor privacy zorgen, terwijl in de horeca juist vraag is naar doorzichtige scheidingswanden om het zo gezellig mogelijk te houden.

Lange termijn oplossingen voor corona

Nu de piek van de coronacrisis achter ons ligt, komt er ook steeds meer vraag naar oplossingen voor kantoren. Grote kantoortuinen moeten omgebouwd worden zodat iedereen binnenkort weer veilig op kantoor kan werken. Ook daarvoor hebben we bij Bridge Event Facilities oplossingen.

Over Bridge Event Facilities in tijden van het coronavirus

Tot maart 2020 waren we bij Bridge Event Facilities vooral druk met bedrijfsevenementen, beurzen, congressen en standbouw. We regelden de apparatuur, het licht, de wanden en meer. We hebben dus voldoende materiaal in huis wat goed inzetbaar is voor andere markten dan de standbouw.
Bij Bridge Event Facilities zijn we gewend om mee te denken met onze klanten. We hebben oog voor detail en nemen de totale technische realisatie voor onze rekening. Van heldere tekening tot de berekening: wij zorgen er graag voor dat uw bedrijf volledig corona-proof is.
Onze lijfspreuk is ‘show your best’. We gaan altijd voor een zo hoog mogelijke kwaliteit en proberen altijd onze eigen grenzen te verleggen op het gebied van techniek, creativiteit en het oplossen van problemen. Ook nu past ‘show your best’ perfect bij wat we doen: de best mogelijke hulp bieden bij het creëren van een goede, maar vooral veilige omgeving om te werken, te leven of te recreëren.

Direct contact

Wij helpen graag met een corona oplossing. Van tijdelijke scheidingswanden tot het inrichten van een tijdelijke isolatiepost en professionele livestreams. Stuur ons een bericht. 

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.