Expotechniek

Als subcontractor van de standbouwer, kunnen wij zorg dragen voor alle technische disciplines, of alleen het deel wat u wilt uitbesteden. Onze teamleden hebben veel ervaring met modulaire standbouw en kunnen ook samen met uw team assisteren bij de standbouw werkzaamheden tijdens de realisatie. In het voor traject kunnen wij u adviseren op het gebied van rigging, lichttechniek, AV techniek, electriciteit en Aluvision Hi-LED led tiles. Ook content creation, time laps filmpjes, live stream en aftermovies zijn onze expertise.
Wij willen geen leverancier maar uw partner zijn. Uiteraard met respect voor u en de relatie met uw klant.

 

zoekt u een hoge resolutie LED wall?

Wij maken gebruik van de Hi LED tiles van Aluvision. Deze hoge resolutie ledtiles leveren een haarscherp beeld ook op zeer korte kijkafstand. Daarnaast zijn de ledtiles naadloos in te passen in modulaire standwanden. Voor houtbouw stands is in combinatie met Aluvision profielen een goede montage mogelijk die zowel constructief als opbouw technisch veilig en efficient in te zetten is. Bij staande ledwalls is stabiliteit, een vlakke opstelling van de ledwall en het gebruik van ballast essentieel. Samen met uw werkvoorbereiders kunnen wij de juiste inzet van de benodigde materialen adviseren. Voor de opbouw van de LED Tiles kan gekozen worden voor een zelfstandig bouwend team of een samenwerking met uw standbouw team. Ook Curved ledtiles, 2d hoek en 3d hoek ledtiles zijn beschikbaar in onze verhuurvoorraad.

MEER INFO OVER LED TILES

...

opbouwtijd besparen met Truss en Rigging.

Bij het ontwerp van de stands wordt vaak gebruik gemaakt van eyecatcher en verlichting in truss. Ons team kan de berekening van de rigging uitvoeren zodat u nooit meer of duurdere hijspunten aanvraagt dan benodigd. Ook hebben wij alle hardware in huis voor de realisatie van de rigging: truss, motortakels D8+, Reutlingers enz.
Voor de realisatie van de stand, adviseren wij uitsluitend hijspunten via de huisleverancier te laten voorzien. Onze technicus kan dan in overleg met uw teamleider bepalen op welk moment de truss op de gewenste hoogte wordt gehesen, dit bevordert een efficiënte realisatie van de stand.

Stroomvoorziening zonder omkijken?

Ook voor het realiseren van de stroompunten in de stand hebben wij alle hardware in huis. Wij maken vaak gebruik van bekabeling met Neutrik powercon en Powercon True connectoren. Deze connectoren zijn veel kleiner dan normale stekkers EN vergrendelbaar zodat een veilige bedrijfszekere verbinding ontstaat.  Doorvoer door de wanden kunnen kleiner zijn, zodat er minder schade aan wanden of panelen ontstaat. Voor gebruik met modulaire wanden hebben wij eigen compacte, multifunctionele verdelers en verdeelkasten die gemakkelijk te integreren zijn in het modulaire systeem en voldoen aan de NEN eisen. Verdeelkasten zijn voorzien van dubbelpolige hoofdschakelaar, trussaarde connector (HAN gnd) en fasecontroller.

Standverlichting, het juiste energie besparend licht?

Standaard standlicht of theatraal standlicht, wij kunnen u adviseren bij uw lichtontwerp en hebben veel hardware in huis om u te voorzien van de juiste armaturen. Onze lichtadviseurs hebben ook ervaring met het bepalen van de juiste spots voor specifieke omstandigheden. Denk aan de juiste kleurtemperatuur van de verlichting, gewenste lichtsterkte bijvoorbeeld bij demonstraties met meet apparatuur. Standlicht creëert beleving en emoties, Standverlichting zorgt voor veilige routing in stands en legt accenten op artwork en producten. Ook volledig programmeerbare stand verlichting met decoratieve- en showelementen is mogelijk.

OctaEco Floor, de snel te leggen verhoogde vloer.
 
 • Geschikt voor gewichten tot 20.000 kg/m2
 • Paneel maat 499 x 499 mm
 • Paneel 360 graden draaibaar waardoor 17 verschillende kabel outlets mogelijk zijn.
 • Snel te monteren
 • Leverbaar met diverse accessoires

               

te korten in uw voorraad Aluvision producten?

Komt u nog  Aluvision materialen te kort? Geen probleem, wij hebben vele materialen op voorraad o.a.:

 • Aluvision Omni 55 kaders
 • ‚ÄčAluvision Profielen
 • Aluvision Deuren
 • Aluvision Balies
 • Aluvision STEP Floor
 • Aluvision Hi-LED