Standbouw 1931: Klant Coopervision
Stand briefing: 

We willen een stand die opvalt.
Tevens willen we onze nieuwe corporate movie tonen.
Graag een bar/balie waar de bezoekers kunnen genieten van koffie
En een paar plaatsen waar de sales mensen met klanten kunnen spreken.
Kan er een stand met een open karakter gerealiseerd worden?
houd rekening met bezoekers stromen, er is veel traffic vanuit de congreszaal.
Houd rekening met de maximale bouwhoogte op deze standplaats.

design:      
Onze designer heeft een ontwerp gemaakt met een open karakter, van het ontwerp is een rendering in virtual reality gemaakt.
In de presentatie in virtual reality is meteen een filmpje gemonteerd zodat het effect van het LED scherm te zien was.

In de rechterhoek is een curved koffiebar geplaatst met krukken. Door de keuze voor de curved bar blijft de ruimte een opgeruimde look houden omdat de bezoeker niet meteen zicht heeft op de achterzijde van de bar/balie.
In de achterwand is een LED wall naadloos geïntegreerd zodat grafische prints en bewegend beeld elkaar versterken.
Onder de ledwall is bewust gekozen voor de lage lounge zit, niet alleen prettig voor een ontspannen gesprek met de klanten, maar tevens de garantie dat de corporate movie op de LEDwall goed zichtbaar blijft.
Door het design met een plafond, is een knusse hoek gerealiseerd, werd de achterwand gestabiliseerd en aan de binnenzijde was ruimte voor een lcd scherm met product informatie. Door het plaatsen van de stattafel kan de klant even rustig zitten in een actieve houding en tegelijkertijd gemakkelijk zijn koffie plaatsen terwijl even door de brochure kon worden gebladerd. De houtkleurige laminaatvloer zorgde voor een warme look in een verder strakke en cleane stand.

Standbouw 1931   klant  Procornea 

 

Stand briefing: 
We lanceren een nieuw product
Met bijbehorende nieuwe verpakkingen
Tevens willen we onze nieuwe commercials tonen.
realiseer een stand met een kijkdoos
een stand met een open karakter
houd rekening met bezoekers stromen
de kijkdoos is de uitvergroting van de verpakking van ons product
realiseer een stand die de hoogte ingaat zodat de stand van ver zichtbaar is.

design:      
na ontvangst van het creatieve ontwerp van Leau, hebben wij het creatief ontwerp vertaald naar een technische tekening en een rendering in virtual reality.
Bij het op schaal uitwerken van het design, zijn in overleg met klant en designers aanpassingen gedaan om te zorgen dat het open karakter behouden bleef.

In de kijkdoos aan de voorzijde van de stand zijn kijkgaatjes gemaakt met daarachter lcd schermpjes.
De kijkgaatjes zijn op verschillende hoogtes gerealiseerd zodat zowel wat de kleinere alsook de hele lange bezoekers geen halsbrekende toeren hoefden uit te voeren om de tv spotjes te bekijken.
Door de zaagtandvormige achterwand werd een speciale look gecreëerd die tevens zeer stabiel is.
In de zijwand is een LEDwall naadloos gemonteerd rekening houdend met bezoekers stromen.
Het aantal statafels is beperkt, zodat er voldoende bewegingsruimte rond de kijkdoos bleef.
Op de sokkel met opbergruimte zijn de nieuwe productverpakkingen geplaatst.

Standbouw Koningshof Veldhoven   klant  Microlens

 

Stand briefing: 
Graag een stand met een open karakter
Ruimte voor het presenteren van onze producten
Kun je onze bedrijfskleuren terug laten komen in het design.

design:      
na ontvangst van de briefing is ons Design team tot een ontwerp gekomen waardoor de uniforme stand een eigen karakter kreeg, zodat voor de bezoekers direct duidelijk was waar Microlens staat en waarvoor ze staan.
Om binnen een beperkt budget toch iets moois te realiseren is er gebruikt gemaakt van een geprinte achterwand en zijwand.Door te spelen met de kleuren van het meubilair komt de groene Microlens kleur terug in de stoelen.
Door het plaatsen van sokkels met glazenkap en opbergruimte is er ruimte voor het showen van producten en tegelijkertijd ruimte om spullen uit het zicht op te bergen.
De folderstandaard en witte vloer maken het plaatje compleet.

Standbouw Space Rennes   klant  TrouwNutrition


Stand briefing: 

We willen een stand waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de standruimte
Tevens willen we onze half fabricaten tonen.
Graag een balie waar de bezoekers zich kunnen melden voor informatie
En een paar plaatsen waar de sales mensen met klanten kunnen spreken.
Kan er een prive ruimte voor een bespreking worden gecreëerd?

design:      
De achterwand werd verdeeld in 3 shop in shop concepten
De hoek achterin de stand is de perfecte ruimte voor een pantry.
Daarvoor is een lounge zit voor een vertrouwelijk gesprek voorzien.
De afscheiding is gebouwd met accrylaat buizen, gevuld met de halffabricaten van de klant.
In de hoek waar de 2 bezoekersstromen samen komen is een dubbelzijdig LCD Scherm geplaatst.

 

standbouw TCS Marathon Amsterdam   

klant  TCS
opdracht: Bax Projects


Stand briefing: 

Op basis van wensen van de klant, heeft Baxprojects een ontwerp gemaakt

design:      
De stand heeft een open karakter.
Onder de verhoogde OCTAecofloor met witte expofloor ligt de bekabeling voor de LED Walls en de LCD schermen.
In de voorste boog zijn Hi-LED tiles gemonteerd met beelden van medailles van diverse marathons.
De 2e boog is voorzien van LCD schermen met filmpjes.
Bij de laatste boog kunnen foto's worden gemaakt.
In de sokkels met transparante kappen hjangen medailles van de marathon.