Standlicht

De juiste verlichting in uw stand is essentieel, het zorgt ervoor dat u meer opvalt. Hoe beter uw stand verlicht is, hoe meer vertrouwen u uitstraalt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om voor een meer theatrale look te gaan. Bij een theatrale look wordt de nadruk gelegd op de highlights. Verlichting kan dienen als eyecatcher; denk aan een (bewegend) bedrijfslogo op de vloer. 

De kleurtemperatuur van een lichtbron kan variëren van warm wit tot daglicht, afhankelijk van uw producten adviseren wij u graag over de juiste kleurtemperatuur. Vooral bij food is dit cruciaal; verkeerde belichting doet af aan uw producten. Het is een kwestie van keuzes maken en doseren, Bridge Event Facilities is hier de expert in. Van helder en ingetogen licht tot een theatrale look en van romantisch kaarslicht tot uitbundig discolicht; Bridge EF beheerst het spel.

The Puck (display spot AluVision)

Deze spot is speciaal geproduceerd voor de AluVision standkaders, waar The Puck gemakkelijk aan bevestigd kan worden. The Puck is bij Bridge Event Facilities verkrijgbaar in koud wit.

Opti Tri White II

De Opti Tri White II is een LED-par die kan variëren van koud tot warm wit en amber en is 100% dimbaar. Verder maakt een dubbele ophangbeugel het mogelijk om de LED-par ook op de vloer te gebruiken. Daarnaast is deze par flikkervrij.

Elation Colour Pendant

De RGBWA Colour Pendant heeft een zeer veelzijdig ‘wash light’. Bovendien is de LED draadloos aan te sturen en stand alone te gebruiken. De pendant is flikkervrij en geruisloos.

Elation Sixpar 100

Een RGBWA + UV Sixpar 100 is bijzonder veelzijdig, er zijn 6 kleuren ondergebracht in één chip. Hiermee kunt u elke kleur weergeven. Daarbij is deze Sixpar flikkervrij.

Elation DW Fresnel

De Elation DW Fresnel is een krachtige LED-lamp waar u de kleurtemperatuur van kunt instellen van koud tot warm wit. Bovendien is hij op afstand bestuurbaar, flikkervrij, geruisloos en heeft een zoombereik van 13 tot 41 graden.

HQI 150

De HQI is ideaal voor het uitlichten van een stand met haar koud witte licht. Een HQI 150 is een gasontladingslamp waardoor hij zo'n 15 minuten nodig heeft om op te starten. Bovendien is de lamp niet geschikt voor buitengebruik.

Nepro pendelarmatuur

Een pendelarmatuur wordt voornamelijk gebruikt voor het uitlichten van een stand, banner, product, etc. Het armatuur is 100% dimbaar en zeer budget-vriendelijk. Een Nepro pendelarmatuur heeft een warm witte halogeen lamp.

Aero Par30

De Aero Par30 is een halogeenlamp en geschikt voor het uitlichten van stands. Bovendien is de lamp dimbaar, wat hem multi-inzetbaar maakt.

Skeletto tracklight

De Skeletto 100W track light flood is een halogene lichtbron op spanningsrail en is dimbaar. Bridge Event Facilities heeft een grote voorraad van deze stand verlichting.