Start-up stand

Tijdens het ontwerpen en realiseren van de inrichting van een stand komt er een hoop op u af. Aan de ene kant is de uitstraling erg belangrijk, aan de andere kant moet het ontwerp budgetvriendelijk blijven. Bridge Event Facilities heeft jarenlang ervaring en wil zo innovatief mogelijk zijn. Dus ook voor de kleinere budgetten zijn er oplossingen. De start-up stand is budgettair erg voordelig en uit te breiden naar uw wensen.

Lees meer over standbouw van Bridge Event Facilities

Inrichting van een start-up stand

De start up stand is in de basis erg eenvoudig. Een standwand, tafel en de mogelijkheid om te zitten zijn de hoofdbestanddelen van de inrichting van een stand. Bij een start up stand is gebruik gemaakt van brugtafels en krukken. Door een simpele maar toch duidelijke scheidingswand toe te passen is het voor bezoekers van de beurs duidelijk dat het om twee verschillende firma’s gaat. In combinatie met een sticker of een frameless frame met print kunt u heel gemakkelijk uw corporate identity laten zien. Door het gebruik van ons design meubilair krijgt u voor een budgettair aantrekkelijke prijs een stijlvol ingerichte stand. Vanaf dit moment is het aan u om al uw creatieve ideeën de vrije loop te laten.

Opties

U kunt ervoor kiezen om tapijt te leggen, of misschien heeft u liever laminaat. Door de inzet van techniek is het mogelijk u te onderscheiden van anderen. Denk bijvoorbeeld aan een iPad, plasmascherm of projectoren. Bridge Event Facilities adviseert, helpt en ontzorgt u. 

Bekijk hier onze folder over start-up stands of lees meer over stands laten inrichten door Bridge Event Facilities.

Lees meer over standbouw van Bridge Event Facilities >>

 

standaard inrichting voor beurs congres of event standaard inrichting voor beurs congres of event standaard inrichting voor beurs congres of event