Tijdelijke scheidingswand om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Een tijdelijke scheidingswand laten plaatsen in een kantoor, ontvangstruimte, productieruimte, wachtruimte of opnameruimte? Bij Bridge Event Facilities hebben we de juiste materialen om uw werkruimte coronaproof te maken.

In het dagelijks leven wordt iedereen momenteel gevraagd 1,5 meter afstand te bewaren. Op werk of in wachtruimtes in het soms lastig om die afstand te behouden. Bij Bridge Event Facilities hebben we voldoende scheidingswanden die het mogelijk maken om veilig en hygiënisch te kunnen blijven werken. Met een tijdelijke scheidingswand kunnen extra opnameruimtes, wachtruimtes, consultatieruimtes en triageruimtes gecreëerd worden.

tijdelijke scheidingswand corona, tijdelijke wand coronavirus

Direct contact

Wij helpen graag met een corona oplossing. Van tijdelijke scheidingswanden tot het inrichten van een tijdelijke isolatiepost en professionele livestreams. Stuur ons een bericht. 

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Tijdelijke wand corona op IC van ziekenhuizen

 Dat tijdelijke scheidingswanden momenteel veel worden ingezet, blijkt wel uit een bericht van Omroep Brabant: “Een provisorisch in elkaar gezette scheidingswand met toegangsdeur op wieltjes is de fysieke grens tussen ‘de frontlinie’ en de normale ic. Deze is verplaatsbaar, waardoor de corona-unit groter of kleiner gemaakt kan worden als de toestroom van besmette personen toe- of afneemt. Hoe meer coronapatiënten, des te verder de wand op de afdeling komt te staan.”

Door creatief gebruik te maken van Aluvision frames en andere materialen, kunnen we een hoogwaardige en professionele scheidingswand maken. Deze tijdelijke wand is licht van gewicht, snel te installeren, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Scheidingswanden van Bridge Event Facilities

Van origine is Bridge Event Facilities gespecialiseerd in het ondersteunen van evenementen. Door creatief om te gaan met onze materialen, die we doorgaans gebruiken voor professionele standbouw, kunnen we hulp bieden waar het hard nodig is. Denk daarbij aan de zorg of productieruimtes. Tijdelijke scheidingswanden kunnen in de coronacrisis een uitkomst bieden voor:

 • Ziekenhuizen
 • Kantoren of tijdelijke kantoorruimtes
 • Supermarkten en andere winkels

Hygiënische, tijdelijke scheidingswand

Bridge Event Facilities kan tijdelijke scheidingswanden leveren van geanodiseerd aluminium. Deze hygiënische en onderhoudsvriendelijke oplossing is ideaal om in te zetten als tijdelijke scheidingswand. Omdat het modulaire systeem licht van gewicht is, kan het razendsnel worden opgebouwd. Ook kan het, indien gewenst, weer snel worden afgebroken. Deze tijdelijke scheidingswanden ogen simpel, maar zijn erg effectief en dienen precies het doel.

De voordelen van tijdelijke scheidingswanden bij de uitbraak van het coronavirus COVID-19

 • Snelle montage
 • Direct leverbaar
 • Personaliseerbaar door geprinte platen of stickers
 • Duurzaam
 • Modulair
 • Inclusief montage verlichting
 • Inclusief montage deuren en afsluitbare opbergruimtes
 • Elektra en andere leidingen in wand gemonteerd

Waar kunnen tijdelijke scheidingswanden ingezet worden?

Modulaire scheidingswand

Door de enorme verhuurvloot van Bridge Event Facilities is vrijwel ieder idee uitvoerbaar. Het modulaire systeem waarmee we deze scheidingswanden maken zijn bovendien uitermate geschikt om allerlei bedrading weg te werken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan elektra, internet, wateraanvoer en meer. Ook voor verlichtingsopties en meubilair kunt u contact met ons opnemen.