Truss frontlit

Bridge Event Facilities wil zo innovatief mogelijk zijn. Daarom denken wij graag met u mee. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen en bedenken van unieke en kwalitatief hoogstaande standbouwconcepten en -ontwerpen. Het wordt steeds belangrijker om onderscheidend te zijn op een beurs. Een manier om u te onderscheiden van anderen is door middel van geprinte wanden. Deze geprinte wanden kunnen hergebruikt worden voor bijvoorbeeld uw volgende stand of als decoratie in uw bedrijfspand.

Waarom geprinte wanden?

Ten eerste om uw naamsbekendheid te vergroten. Een geprinte beurswand is de ideale manier om dit te realiseren, omdat deze meteen in het oog sprint en goed blijft hangen. Ook zorgen geprinte wanden voor een strakke en nette uitstraling. Bridge Event Facilities vindt het belangrijk dat uw beursstand er tot in detail verzorgd uitziet. Een beurswand is hierbij essentieel. De eerste indruk bepaalt vaak of een bezoeker geprikkeld wordt om u te benaderen of om door te lopen.

Corporate identity

Geprinte wanden zijn de perfecte manier om uw corporate identity uit te stralen. U kunt namelijk zelf kiezen wat u laat afdrukken op deze wanden. Bezoekers kunnen hierdoor in één oogopslag zien waar uw bedrijf voor staat, wat u doet en wat u uitstraalt. Hiermee vertelt u dus eigenlijk uw complete verhaal en trekt u meteen de aandacht.

Akoestiek

De geprinte wanden zorgen ook voor een goede akoestiek binnen uw stand. Doordat de wanden de zij- (optioneel) en achterkant volledig afdekken, komt er weinig geluid binnen vanaf andere stands. Hierdoor kunt u dus een goed gesprek voeren in een rustige omgeving met een (potentiële) klant.

Lees meer over geprinte beurswanden, belettering en signing >>

 

truss frontlit | geprinte beurswand truss frontlit | geprinte beurswand truss frontlit | geprinte beurswand truss frontlit | geprinte beurswand truss frontlit | geprinte beurswand