ALLES OVER ALUVISION STANDBOUW

Bent u van plan te kiezen voor modulaire standbouw? Wij helpen u graag met het verwezenlijken van een Aluvision stand in Nederland én daarbuiten. Aluvision bestaat uit ijzersterke aluminium frames. Deze frames vormen de basis van uw stand. De aluminium frames worden vervolgens afgewerkt met full-colour doeken of plaatmateriaal. Zo kan uw beursstand sneller, efficiënter en ecologisch verantwoord gebouwd worden.

WAT IS ALUVISION?

Aluvision maakt standbouwsystemen met een unieke look voor de wereldwijde beursindustrie. Bij Bridge Event Facilities werken we graag met de concepten van Aluvision. Eén van de voordelen van Aluvision is de duurzaamheid van het product. Aluvision materialen zijn van hoge kwaliteit en gaan dan ook lange tijd mee. Daarnaast hebben ze een uitgebreid, modulair gamma wat ervoor zorgt dat we altijd een eenvoudige en snelle oplossing hebben voor onze klanten in de evenementensector.

Onze standconcepten met Aluvision

Bridge Event Facilities wil zo innovatief mogelijk zijn. Daarom denken wij graag met u mee. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen en bedenken van unieke en kwalitatief hoogstaande standbouw concepten en standbouw ontwerpen. Daarbij is het bij ons van belang dat deze ontwerpen de juiste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Dat is het uitgangspunt. De standconcepten van Aluvision passen daar perfect bij. Neemt u gerust een kijkje bij één van deze concepten van Bridge Event Facilities.

Lees meer over onze standconcepten >>

Wanneer kiezen we voor het Aluvision systeem?

Aluvision is de innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor standbouw. Het kadersysteem van Aluvision biedt oplossingen voor beursstands, LED-wanden, displays en interieurs.

Waarom kiezen voor het Aluvision systeem?

  • Hoge kwaliteit
  • Duurzame manier van standbouw
  • Snel op te bouwen
  • Eenvoudige installatie
  • Verbluffende resultaten

‚Äč

Bridge Event Facilities en Aluvision

Bij Bridge Event Facilities hebben we niet alleen gekozen voor Aluvision vanwege het brede scala aan producten. Aluvision ontwikkelt ook volop nieuwe, trendsettende producten. Niet alleen Aluvision en wij lopen daarmee voorop, maar ook onze klanten! René Verbruggen vertelt over de ervaringen van Bridge Event Facilities:

“We zetten het systeem van Aluvision in voor standbouw, maar ook voor entreetunnels, eyecatchers, demostations en pantry’s. De producten zijn doordacht, met veel accessoires. Eigenlijk is alles wat Aluvision levert topkwaliteit tegen een faire prijs. [...]  Aluvision biedt oplossingen die uitermate breed inzetbaar zijn. Het systeem is een feest om mee te werken! Ook organisatoren en locatieverstrekkers zijn uitermate blij met onze werkwijze. Dankzij het Aluvisionsysteem hebben we nauwelijks geluidsoverlast tijdens de bijzonder snelle op- en afbouw, geen afval en hebben al onze standen een strakke en nette uitstraling. De herbruikbaarheid van het systeem, bijvoorbeeld van de geprinte wanden, wordt door onze klanten bovendien enorm gewaardeerd.” (Bron: Bridge Event Facilities bekroont Aluvision met 'Hardware Award', Livecomm)

Aluvision in Nederland

Bent u op zoek naar een partner voor het realiseren van uw Aluvision stand in Nederland? Bij Bridge Event Facilities helpen we u graag verder. Door onze ruime ervaring met het systeem weten we bij Bridge Event Facilities precies wat de mogelijkheden van het Aluvision systeem zijn. 

Val op met LED tegels!

Val nog meer op tijdens de volgende beurs met de LED tegels van Aluvision. Het standbouwsysteem kan worden uitgebreid met deze tegels die naadloos op elkaar aansluiten en in de kaders passen. Samen kunnen ze in verschillende groottes een LED wall vormen. De LED Panel pixelpitch 2.5 zorgt voor haarscherpe beeldkwaliteit, de tegels laten uw content schitteren over de gehele beursvloer. Naast integratie in uw standwand is het natuurlijk ook mogelijk om de tegels te monteren in een eyecatcher zoals in de video hiernaast.